Bærekraft tar form i Invacare

Nyheter

Bærekraft tar form i Invacare

Invacare - en bevegelse mot bærekraft tar form

Les Invacare sin ferske ESG-rapport nederst i saken.

Søndag 5. juni er verdens miljødag, med temaet "Bare én jord". Vi i Invacare ønsker å bidra til å ta vare på kloden vår gjennom bærekraftige prosesser, produkter og aktiviteter. 

Fra papir til digitalt

Samfunnet stiller stadig større krav til miljøbevisst og bærekraftig atferd. Invacare Norge ønsker å delta i denne dugnaden, og gjennom vår ISO 14001-sertifisering ønsker vi å jobbe aktivt for å ta grønne og bærekraftige valg i vår arbeidshverdag. Som et grønt grep på veien har vi valgt å redusere mengden papir i vårt markeds- og kommunikasjonsarbeid. På årets hjelpemiddelmesser tok vi derfor i bruk QR-koder som sendte de besøkende rett til de heldigitale brosjyrene. Ved å gå bort fra papirbrosjyrer, og heller satse digitalt, håper vi at dette kan gjøre en positiv forskjell for kloden vår.

Ja, det går an!

Invacare globalt ønsker også å bevise at det er mulig å være både lønnsom og bærekraftig. I Invacare utfordres derfor hver enkelt medarbeider til å finne måter å utvikle bærekraftige prosesser, produkter og aktiviteter som er lønnsomme, bevarer naturressurser og bidrar til sosial forbedring. Fokuset på bærekraft er tydelig i produksjonsanleggene og på kontorene våre – verden over. Vi ser en bevegelse mot bærekraft ta form.

Invacares globale bærekraftsforpliktelser

På grunn av den globale pandemien har de siste to årene vært krevende og bydd på mange utfordringer for Invacare sitt arbeid. I møte med motgang har det vist seg viktigere enn noen gang at Invacare har holdt seg til de strategiske forpliktelsene som er satt til miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold (ESG). Tross utfordringer i pandemitid har Invacare hele veien holdt fullt fokus på den reisen som er startet, som positivt påvirker miljøet, våre medarbeidere, våre aksjonærer og våre lokalsamfunn. 

Les Invacare sin ESG-rapport fra 2021 her.

Let’s go green!