Bli med på Alber kjøredager!

Nyheter

Bli med på Alber kjøredager!

Bli med på kjøredager for Alber drivaggregat

I anledning ny rammeavtale med NAV på manuelle rullestoler og drivaggregat, ønsker vi å invitere til kjøredager for våre drivaggregat og manuelle rullestoler på avtale. Kjøredagene vil finne sted rundt omkring i landet, ut i fra etterspørsel. Kjøredagenes innhold og lengde vil tilpasses etter behov.
 

Hvorfor kjøredager?

I den nye rammeavtalen med NAV, med oppstart 1. mars 2024, har vi i Invacare med 5 ulike drivaggregat fra Alber - nemlig 2 gamle kjenninger; e-fix E35/36 og viamobil V25, samt 3 spennende nyheter; e-pilot P15e-motion M25 DuoDrive og viaGo V24. Kjøredagene vil gi anledning til å bli bedre kjent med alle de ulike drivaggregatene i ny rammeavtale, kjenne på den gode kjøreopplevelsen, teste ut de ulike innstillingene, bli trygg på tilgjengelig tilbehør og stille spørsmål til våre lokale selgere - slik at du står bedre rustet til å velge riktig drivaggregat til hver enkelt bruker.

I tillegg vil det være anledning til å prøve våre aktive manuelle rullestoler, Küschall Compact FF (fast front) og SA (swing away), som også er prisforhandlet i samme rammeavtale.

 

Interessert?

Kontakt oss i dag for å avtale tid, sted og ønskede produkter for en kjøredag nær deg.

Send gjerne en generell henveldelse til kundeservice eller ta direkte kontakt med din lokale Invacare-representant for å melde interesse om en kjøredag på din arbeidsplass eller nærområde.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!