Har du husket å melde deg på den Digitale Messen?

Nyheter

Har du husket å melde deg på den Digitale Messen?

Vi inviterer til Invacares første digitale messe torsdag den 10. juni. Dette er et digitalt og kostnadsfritt arrangement hvor du vil få muligheten til å lære enda mer om våre produkter, og stille spørsmål direkte til våre distriktsansvarlige selgere.
Digital-Messe-Mai-2021-Nyhet

Det er lenge siden vi har sett hverandre på fysisk messe, da de fysiske messene planlagt så langt i 2021 har blitt utsatt. Vi håper du vil bli med på Digital Messe den 10. juni, og det blir veldig gøy å møtes selvom det blir via en skjerm. 

Meld deg på her

 

Det vil være 4 unike digitale rom hvor det vil være fokus på ulike produktgrupper (se agenda nedenfor), du kan besøke det digitale rommet du finner mest relevant for deg. I disse digitale rommene vil våre distriktsansvarlige selgere ta en gjennomgang av ulike produkter, her får du også muligheten til å stille spørsmål underveis.

Vi oppfordrer deg til å stille spørsmål, og anbefaler å bli igjen for å høre svarene på spørsmål som blir sendt inn fra andre deltakere. Det vil være 5 ulike workshops i to omganger i løpet av dagen, det vil si at du kan velge mellom å delta på ønsket workshop enten på dagen eller på ettermiddagen. Du kan være med på hvor mange du ønsker, gjerne alle! 

Dato: 10. juni 
Tid:
kl 08.30 
Sted: Nettarrangement (Teams)

Agenda:      

Digital, Messe, Invacare, Agenda

 

 

Meld deg på her