Küschall Champion 2.0 - Rullestol i verdensklasse

Nyheter

Küschall Champion 2.0 - Rullestol i verdensklasse

Vi er stolte over å introdusere den nye aktive rullestolen Champion 2.0. Rullestolen tilbyr styrke, eleganse, ikonisk design, forbedret ergonomi og fantastiske kjøreegenskaper.
Oppdag verdensnyheten nå!
CHAMPION 2.0 CV81_arrangement.jpg

Vil du lære mer om Champion 2.0?

Er du interessert i å lære mer om Champion 2.0 kan du melde deg på webinar tirsdag 5. mai kl 11.00. Det vil bli en gjennomgang av stolen og hvilke muligheter den har. Webinaret varer 45 minutter.

Meld din interesse for webinaret her 

 

Nyhet i verdensklasse 

Vi er stolte over å introdusere den nye aktive rullestolen Champion 2.0. Rullestolen tilbyr styrke, eleganse, ikonisk design, forbedret ergonomi og fantastiske kjøreegenskaper. Nedenfor presenterer vi verdensnyheten Küschall Champion 2.0. 

Invacare, kuschall, lifestyle, champion
 

UNLIMIT YOUR WORLD

I Invacare prøver vi å tilby de beste løsningene og vår nye Küschall Champion 2.0 er designet for å gi de beste forutsetningene for et aktivt liv uten begrensninger. Vi tror at alt er mulig når du har drivkraft til å gå etter det. Vi vil at du skal leve et aktivt liv og ha tillit og mot til ikke å gi opp når du møter motgang. Vi er opptatt av å gjøre Küschall Champion 2.0 til det perfekte reisefølge for dine opplevelser. UNLIMIT YOUR WORLD! 

HYDROFORMING

Küschall Champion 2.0 bruker den anerkjente design- og produksjonsteknologien hydroforming. Hydroforming er en designteknologi som gjør det mulig å forme metallet til lette, stive og sterke biter, noe som gjør at risikofylte områder på rammen blir enda sterkere.
Det ergonomiske designet gir deg et grep som gir god støtte og gjør forflytning enklere.
 

Invacare, kuschall, rullestol, champion

CHAMPION 2.0 

Küschall Champion 2.0 er den unike rullestolen som gir deg den samme kjøreopplevelsen som med en fastrammerullestol og fleksibiliteten til en sammenleggbar stol. Det er den ultimate kombinasjonen av moderne design og velprøvde hybridfunksjoner. Alternativet SK (Swiss Knife Folding) gjør din Küschall Champion svært kompakt da frontrammen og forhjulene kan foldes inn under setet slik at rullestolen blir til størrelsen på en ryggsekk - den perfekte reisevenn for den eventyrlystne brukeren. 

Invacare, kuschall, rullestol, champion


 

Design din egen Kuschall 

I forbindelse med lansering av den nye rullestolen lanserer vi også et nytt online verktøy som lar deg designe din helt egen Küschall rullestol.
Du kan: 

  • Designe og tilpasse din nye Küschall rullestol
  • Få den konkrete totalvekten for den valgte konfigurasjonen
  • Få detaljerte beskrivelser av alle alternativer og muligheter 
  • Lagre og dele ditt personlige design 

 

2020 German Design Awards

Küschall teamet i Frankfurt mottok 2020 German Design Award for hele Küschall porteføljen. Denne gjengen jobber kontinuerlig med å Unlimit Your World! 

Invacare, kuschall, rullestol, champion, pris, award, German design