Küschall Compact FF og SA aktiv kryssrammestol er på avtale med NAV

Nyheter

Küschall Compact FF og SA aktiv kryssrammestol er på avtale med NAV

Küschall Compact FF og SA er på avtale med NAV fra 1. mars 2024

Fra 1. mars 2024 er vår letteste aktive kryssrammestol, Küschall Compact 2.0, på avtale med NAV i to ulike konfigurasjoner. Compact FF (med fast front) er prisforhandlet i delkontrakt 4, og Compact SA (med utsvingbare benstøtter) er prisforhandlet i delkontrakt 5. Felles for begge stolene, er at de nå leveres med nedfallbar rygg og nedfellbare kjørehåndtak som standard - for en enda mer kompakt og transportvennlig stol.

Küschall Compact 2.0 er en kompakt, sammenleggbar og pålitelig rullestol med høy komfort og fantastiske kjøreegenskaper. Stolen passer perfekt for den aktive brukeren, og leveres i et stort spekter av setebredder og -dybder. Foldemekanismen sikrer at brukeren enkelt kan slå sammen stolen ved å tak i ryggstroppen og trekke i setetrekket. Dette, i kombinasjon med den lette egenvekten, bidrar til at bruker og ledsager enkelt kan løfte rullestolen inn og ut av bilen ved transport..

For mer informasjon om Küschall Compact 2.0 modell FF og SA, slik som standardkonfigurasjon, tekniske data, brosjyre og brukermanual - gå til vår produktside:

https://www.invacare.no/nb/manuelle-rullestoler/manuelle-rullestoler-aktiv/kuschall-compact-20-aktiv-kryssrammestol-ff-og-sa