Webinar: Vicair Product Training (Basics)

Nå arrangerer Vicair webinarer og vi håper du blir med oss!

Det blir gjennomført to treninger: Vicair Product Training (Basics) med fokus på det grunnleggende og Vicair Product Training (Advanced) hvor vi går mer i dybden på produktet. 

Dato: 29. juni
Klokkeslett: 13.00
Hvor: Zoom (videokommunikasjon) 
Annen info: Webinaret holdes på engelsk 

For å delta på kurs sender du en epost til Fabio Ferreira: fferreir@invacare.com ​Formålet med webinaret er å øke fokus på forebygging av trykksår på alle nivåer. Det blir fokus på grunnleggende forståelse av teknologien og funksjonene bak Vicair sitteputer. Lær mer om individuell tilpasning og hvordan man justerer sittestillinger.

Innstruktører:
Kurset holdes av Carlos Kramer (Head of Education) og Michel Miltenburg (International Account Manager) som er Vicair`s egne produkt og seating eksperter: Carlos holder kurs i hele verden og kombinerer sin ekspertise i undervisning og lidenskap for seating i sine kurs. Michel har opparbeidet mye erfaring gjennom sine mange reiser rundt i verden hvor han møter mennesker med ulike utfordringer i forbindelse med sittestilling. Michels personlige mål er å finne det høyeste nivået av komfort og funksjonalitet sittende i rullestol. 

Vi håper du blir med!