Anwendungsbild Küschall COMPACTattract
Utgått produkt Utgått produkt

Küschall Compact Attract er en svært lett aktiv rullestol som er sammenleggbar med avtagbare og utsvingbare benstøtter som gjør forflytninger enkle og mer komfortable. Rullestolen leveres standard i et bredt spekter av størrelser, avhengig av rullestol bredde og –dybde. Küschall Compact Attract er enkel å tilpasse etter dine behov og livsstil. Dette er den letteste manuelle rullestolen i sin gruppe, og er et sikkert valg for aktiv kjøring og som reiserullestol. 

Den kompakte rullestolen er en svært robust og pålitelig rullestol med høy kvalitet og smarte løsninger. Den lave vekten og muligheten til å folde rammen gjør rullestolen enklere å løfte inn og ut av bilen for både deg eller en hjelper.

Küschall Compact Attract er enkel og effektiv å transportere
Küschall Compact Attract
Küschall Compact Attract er enkel og effektiv å transportere
Küschall Compact Attract
Küschall Compact Attract er enkel og effektiv å transportere
Küschall Compact Attract

 Smarte egenskaper:

  • Brukervennlig utløserspak som gjør det enklere å aktivere fotstøtten på en mer avslappet måte selv med begrensede fingerfunksjoner.

  • T-armlene med myk pute og integrert klesbeskyttelse: Armlene kan konfigureres med både korte og lange armputer. Høyden kan justeres, og armlenet kan også enkelt fjernes.

  • Vertikal adapterplate for enkel justering av drivhjulsdekk: De tre horisontale og åtte vertikale stillingene sørger for at tyngdepunktet ditt og den indre setehøyden er optimal.

  • Push-bremsen i åpen stilling: Push-bremsen kommer i en tilgjengelig stilling som gjør det enkelt å nå.

  • Tilgjengelig i fire forskjellige farger: Bruker kan velge fargen som appellerer til dem

  • Ryggputer fra Matrx

Elektrisk hjelpemotor til din manuelle rullestol!

Küschall Compact Attract kan også benyttes i kombinasjon med vår hjelpemotor E-fix, som er elektriske hjul til rullestolen hvor bruker selv og/eller ledsager styrer kjøringen. Hjelpemotoren fjernes enkelt ved transport slik at rullestolen er fortsatt sammenleggbar og liten. Perfekt når man er mye på farten!

Kuschall Compact Attract har et stort tilbehørsprogram som du kan lese mer om her