42 dager til de Paralympiske sommerleker

Vi teller ned i spenning fram mot de Paralympiske leker i Rio 2016. Den storslåtte sportsbegivenheten setter i gang om 42 dager, den 7.september.

Top End

Invacare sponser mer enn 50 utøvere 

Det er en stor glede å kunne annonsere at Invacare Top End sponser mer enn 50 utøvere - Klikk her om du vil vite mer om utøverne. 

Top End skaper medaljevinnere 

Siden Top End ble grunnlagt i 1986, har virksomheten produsert medaljevinnende stoler og håndsykler til noen av de beste utøverne i verden. De flotte og sterke manuelle rullestolene har i kombinasjon med et stort utvalg av sportsstoler, hjulpet utøvere med å løfte handikapsporten, blant annet racing, basketball, tennis og håndsykling, til et enda høyere nivå. Det handler ikke kun om å skape hjelpemidler som sikrer økt tilgjengelighet - det handler om å vinne! 

Finn ut hva som skiller oss fra konkurrentene her!

Har du sett videoen alle snakker om?

Channel 4 (UK) har laget en fantastisk reklamevideo for de Paralympiske lekene. Videoen er en del av Channel 4 sin "Superhuman" kampanje. Den inspirerende videoen heter "Yes, I can", og du kan se den her:

  

Rekordstor deltakelse 

Med et forventet deltakerantall på 4.350 utøvere fra 176 land, ligger det an til å bli de største Paralympiske leker noen sinne. Utøverne konkurrerer i 23 ulike grener, hvor to er helt nye i paralympisk sammenheng; kajak og triatlon. I alt vil 21 arenaer bli benyttet i løpet av de 11 konkurransedagene, hvor utøverne kjemper om 528 medaljesett. Rundt 25.000 frivillige hjelper til med arrangementet, og 3,3 millioner billetter er lagt ut til salg. 

 

 

Siste nyheter