Ny rammeavtale for elektriske rullestoler og drivaggregat for manuelle rullestoler

Fra 15. mars 2019 gjelder ny rammeavtale fra NAV

el scooter orion pro

Invacare har gleden av å tilby flere produkter i rammeavtalen for elektriske rullestoler og drivaggregat til manuelle rullestoler som gjelder fra 15. mars 2019.


Comet Alpine+
Post 1

Comet Alpine+ er en scooter med store hjul, kraftig motor og god fjæring. Den har elektronisk fartsreduksjon som reduserer hastigheten ved svinging automatisk, og har en sitteenhet og et kjøremiljø som er utviklet for å sikre god ergonomi for brukeren.

Les mer om Comet Alpine+

Comet Ultra
Post 2

Invacare Comet Ultra er med sin brukervekt på 220 kg tilpasset tyngre brukere.

Les mer om Comet Ultra


Orion Pro
Post 3

Invacare Orion Pro er en ideell scooter til utendørs bruk, i tettbygde områder og bymiljø. Orion Pro har litt mindre dimensjoner enn storebroren Comet Alpine+, men har beholdt den gode kjørekomforten og fremkommeligheten.

Les mer om Orion Pro

Alber Viamobil V25
Post 29

Alber Viamobil V25 er en kraftig hjelpemotor som gjør at stigninger og nedoverbakker opp til 18 % trygt forseres uten fysiske anstrengelser for ledsager. Den plasseres under rullestolen, og bevegelses-plassen for ledsager er god.

Les mer om Viamobil V25


Alber e-fix E35
Post 30

Alber e-fix gjør en manuell rullestol motorisert, slik at det blir enklere å komme rundt på egenhånd. Drivhjulene, batteripakken og håndkontrollen kan demonteres på sekunder med de patenterte hurtigkoblingfestene.

Les mer om Alber e-fix
Følg Invacare Norge på Facebook!

Siste nyheter