Nyhet! Soft Tilt

Et unikt og innovativt nytt system for automatisk reposisjonering av bruker.

Soft Tilt

Støtte og posisjonering - til fordel for bruker og pleier 

Nye Invacare Soft Tilt passer til sengen SB755, og er enkel å montere. Systemet kan programmeres til å vende pasienten ved ulike intervaller og vinkler gjennom natten, for å gi trykkavlasting og forebygge trykksår. Systemet kan også brukes manuelt av pleier slik at arbeidet forenkles - spesielt om man jobber alene. Soft Tilt kan benyttes til å forenkle både inn- og utstigning av sengen med minimal anstrengelse fra pleier.

Les mer om Soft Tilt her

Øker bruker og pleiers komfort 

Med de stille, rolige og automatiserte bevegelsene til Soft Tilt kan brukeren nyte en mer komfortabel og uforstyrret søvn. Pleierens jobb forenkles også ved at pasienten vendes automatisk, slik at risikoen for ryggskader som oppstår ved forflytning og pleie minimeres.
  • Automatisert trykkavlastning 
  • Forenkler pleiearbeidet
  • Øker brukers og pleiers komfort   

Case studier gjennomført  

Fem ulike case studier ble gjennomført i Danmark i 2016. Case studiene demonstrerer hvordan Soft Tilt har forbedret arbeidshverdagen til pleiepersonell, i tillegg til økt pasientkomfort og livskvalitet for brukerne. Automatisk reposisjonering øker effektiviteten til pleiepersonellet da hver enkelt pasient har behov for færre besøk i løpet av dagen, og det fungerer som et trykksårforebyggende tiltak. Den manuelle funksjonen gjør det mulig for én pleier å håndtere forflytning til slynge og personlig pleie. 

Les mer om case studiene her

Følg Invacare Norge på Facebook 

Siste nyheter