Vi lanserer ny dusj- og toalettstol serie!

Basert på den veletablerte Ocean-serien.

Dusjstol og toalettstol

Den nye Ocean Ergo-serien er basert på den veletablerte Ocean-serien, og består av nye modulære dusjstoler som er designet for å øke brukerens selvstendighet, sikkerhet og komfort. 

Hva skiller Ocean Ergo fra den suksessfulle eksisterende Ocean-serien?

1. Innovativt ergonomisk sete

Det innovative setet gir en mer oppreist og stabil sittestilling som fremmer brukerens selvstendighet og komfort. I tillegg gir det en 5° vinkel og støtte foran på sitteplaten, slik at brukeren kan plassere seg i en mer komfortabel og effektiv stilling ved toalettbesøk. 
2. Intuitiv ergonomisk tilt

En ny ergonomisk vippemekanisme med vektskiftende evner designet for å gjøre bevegelsen enklere og mer intuitiv for pleieren, samtidig som det skaper en jevnere og mer behagelig opplevelse for brukeren. Stolen beveger seg nedover og fremover under tilt, og holder brukerens tyngdepunkt nær stolen - noe som reduserer det generelle fotavtrykket samtidig som stabiliteten holdes. 3. Flere tilpasningsmuligheter

Den modulære utformingen av Ocean Ergo-serien gjør at stolene kan tilpasses et bredt spekter av brukerbehov ved å gjøre noen enkle justeringer av armlenet, setehøyden, benstøttene og fotplaten. 


Ocean Ergo og Ocean VIP vil være tilgjengelig fra 1.november 2018, og flere spennende nyheter i serien vil dukke opp i 2019!


Følg Invacare Norge på Facebook!

Siste nyheter