Vicair arrangerer produkt treninger og workshops

Sjekk ut de ulike temaene og delta på det du ønsker!

Nå arrangerer Vicair webinarer og vi håper du blir med oss!

Det blir gjennomført to treninger: Vicair Product Training (Basics) med fokus på det grunnleggende og Vicair Product Training (Advanced) hvor vi går mer i dybden på produktet. 

​Formålet med webinaret er å øke fokus på forebygging av trykksår på alle nivåer:

Hvor: Zoom (gratis videokommunikasjon)  
Språk: Webinaret holdes på engelsk 

For å delta på kurs sender du en epost til Fabio Ferreira: fferreir@invacare.com


Vicair Product Training (Basics) - 90 min.
29.juni kl. 13.00
Fokus på grunnleggende forståelse av teknologien og funksjonene bak Vicair sitteputer. Vi diskuterer individuell tilpasning og hvordan justere sittestilling.

Vicair Product Training (Advanced) - 90 min.
30. juni kl. 15.00
Bli en Vicair Expert! Du kan det grunnleggende og det er på tide å gå dypere inn i hvordan sitteputen er bygd opp og hvilke styrker den har.
Det blir også en interaktiv del hvor vi diskuterer avanserte tilpasninger. 

Innstruktører:
Kurset holdes av Carlos Kramer (Head of Education) og Michel Miltenburg (International Account Manager) som er Vicair`s egne produkt og seating eksperter: Carlos holder kurs i hele verden og kombinerer sin ekspertise i undervisning og lidenskap for seating i sine kurs. Michel har opparbeidet mye erfaring gjennom sine mange reiser rundt i verden hvor han møter mennesker med ulike utfordringer i forbindelse med sittestilling. Michels personlige mål er å finne det høyeste nivået av komfort og funksjonalitet sittende i rullestol. 

Siste nyheter