Oksygenkonsentratorer

Oksygenkonsentratorer

Økt uavhengighet med oksygenkonsentratorer fra Invacare

Oksygenkonsentratorer er en avgjørende faktor for å fremme livskvaliteten til oksygenbrukere. Utviklingen på dette området har kommet langt og i dag, med de rette hjelpemidlene, kan mange oksygenbrukere oppnå økt uavhengighet og kontroll over hverdagen uten å måtte bruke mange timer i sengen koblet til et stort apparat.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

Med Invacares utvalg av oksygenkonsentratorer kan brukerne opprettholde et variert og aktivt liv. Invacare er en pioner innen produksjon av oksygenkonsentratorer, og våre respirasjonshjelpemidler har blitt standard innen oksygenbehandling.

Vi tilbyr en rekke løsninger som kan tilpasses brukerens livsstil, som tar hensyn til viktigheten av å opprettholde uavhengighet på en trygg og sikker måte. Våre kunder kan velge mellom bærbare og stasjonære oksygenkonsentratorer i forskjellige størrelser.

Vårt utvalg av respirasjonshjelpemidler

Pulsflow-teknologien i vår nyeste bærbare oksygenkonsentrator, Platinum Mobile, har fire individuelle innstillinger, som sikrer at apparatet kan tilpasses ulike behov. Apparatet er designet for å passe livsstilen for mer aktive brukere, og den er bygget for å tåle intensiv bruk under forskjellige innendørs og utendørs forhold.

Oksygenkompressoren HomeFill II-systemet bidrar til økt frihet og fleksibilitet, ettersom brukeren selv kan fylle den bærbare oksygenflasken. De lette flaskene gir konstant eller pulserende strøm av oksygen i høy kvalitet.

Invacare tilbyr også stasjonære løsninger for 5 liter og 9 liter. Med oksygenkonsentratoren PerfectO2 V får du den ideelle kraften i et diskret produkt med kraft- og lydkontrollsystemer. PerfectO2 V modellen er det ergonomiske produktet i vår toppserie med stasjonære oksygenkonsentratorer. Her får du kostnadseffektivitet uten å gå på kompromiss med kvaliteten. For brukere som trenger høyere strømning, tilbyr vi 9-liters Platinum 9, som kombinerer ytelse med intuitiv og sikker bruk.