";

Merk! Våre oksygenhjelpemidler selges kun til sykehus.

HomeFill II-systemet gir økt frihet og fleksibilitet, ettersom det gir brukeren mulighet til å selv fylle sine bærbare oksygenflasker. Homefill II komprimerer enkelt og sikkert oksygen fra en Invacare-konsentrator inn i oksygenflaskene. Dette gjør brukeren helt selvforsynt med oksygen; konsentratoren dekker behovet inne, og flaskene er ideelle å ha med i en veske eller ryggsekk til bruk ute. Homefill overvåker dessuten oksygenrenheten, som igjen garanterer over 90 % oksygen i sylinderen. Flaskene har enkle og intuitive justeringsmuligheter for flow. Konsentratoren har også en praktisk lys- og lydindikator som utløses ved for lav oksygenkonsentrasjon. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.