Sengebord med hjul anvendes som hjelpemiddel til eldre og personer med funksjonsnedsettelse. Sengebordene fra Invacare er godt egnet for hjemmebruk og institusjoner. Sengebord kan blant annet brukes til personlig pleie eller som arbeidsbord, spisebord og lesebord.

Bordplaten på sengebordet er vinkeljusterbart og fungerer som et praktisk verktøy ved ulike gjøremål for den sengeliggende brukeren. Det stilrene sengebordet er enkel å rengjøre og I kombinasjon med høydejustering kan Pausa også brukes som spisebord. Invacare Pausa kjennetegnes ved sine gode innstillingsmuligheter som ved hjelp av håndskruer gir muligheten for trinnløs høydejustering og trinnløs vinkelinnstilling på bordplaten.

Invacare Pausa er et enkelt og stabilt sengebord, som fungerer som et godt hjelpemiddel I hverdagen og kan brukes I kombinasjon med rullestol eller seng. Pausa har fire hjul og lav egenvekt som gjør den enkel å flytte på. Pause er svært anvendelig da den kan brukes I kombinasjon med andre produkter fra Invacare som Aquatec toalett-og badestol, hvor Pausa kan brukes som et understøttende bord eller arbeidsbord for pleiepersonalet.

Smarte egenskaper:

  • Holdbarhet: Sengebordet Pausa er laget med slitesterkt materiale for lang levetid.

  • Hjul: Sengebordet har fire små hjul som bidrar til enkel manøvering.

  • Stilrent design: Pausa har et elegant utseende med smarte egenskaper.

  • Justerbar: Sengebordet kan høydejusteres fra 72 – 116 cm. Den justeres etter hvordan brukerens seng er posisjonert.

  • Kompatibilitet: Pausa er utviklet for å tilpasse mange senger.

  • Komfort: Tilbehør fra Invacare er bygd for å imøtekomme behovet for komfort og støtte.

Brukervennlighet
Brukervennlighet

Stabilt sengebord med trinnløst høydejustering som kan anvendes overalt. Bordplaten kan vinkeljusteres og er enkel å rengjøre.