Brukere som tilbringer mye tid i sengen på grunn av funksjonsnedsettelse kan ha stor nytte av funksjonelle møbler for økt komfort og optimal tilpasning. Sengetilbehør fra Invacare bidrar til å dekke behovet for multifunksjonelle løsninger som også fungerer som et passende sengetilbehør. Invacare Sonnet Combi sengebord egner seg både som arbeidsbord, spisebord og lesebord i kombinasjon med pleieseng, samt til oppbevaring av personlige eiendeler ved siden av brukerens seng.

Sonnet Combi er praktisk innredet med en hylle øverst, en skuff med romdeler, et skap med hylle og en hylle neders til for eksempel sko eller bag. Sengebordet er også utstyrt med sideklappbord som kan justeres i høyden.

Sonnet sengebord har stilrent design og nøytrale farger som egner seg både i private hjem og institusjoner. Sonnet Combi er utført i skandinavisk bøk, og bordplaten og sideklappbordet er laget av plastlaminat for enklere rengjøring. Sonnet Combi er et stabilt og praktisk sengebord i høy kvalitet som er enkel å håndtere da den er utstyrt med fire hjul som gjør den enkel å flytte rundt for å tilpasse brukerens behov.

Smarte egenskaper:

  • Multifunksjonell: Anvendes som sengebord, nattbord og arbeidsplass.

  • Smart lagringsplass: Skuffer og hyller for oppbevaring.

  • Høydejusterbar benkplate: Sideklappbordet kan justeres i høyden fra 310 – 930 mm.

  • Hjul: Sengebordet kan enkelt skyves rundt.

  • Design: Kombinerer funksjonalitet med et elegant design.

  • Ulike modeller: Tilgjengelig i hvit, bjørk, lys grå, grå/svart, bøk og lys eik.

Høydejusterbar
Høydejusterbar

Sengebord i scandinavisk design og høydejusterbar bordplate (31-93 cm). Alle vannrette overflater er i plastlaminat, slik at det skal være lett å rengjøre sengebordet.