Change your language:
Invacare bed accessories - Support handle

Invacare tilbyr et unikt sortiment av sengetilbehør til sykehussenger som optimaliserer muligheten for å tilpasse sykehussengene etter individuelle brukerbehov, design og smak.

Tilbehøret bidrar til å personliggjøre omgivelsene, støtte pasienten i det daglige liv og generell tilpasning etter pasientens behov. Sengene fra Invacare er utstyrt med ulike funksjoner som dekker en rekke ulike behov, og et bredt tilbehørssortiment for optimal tilpasning og økt komfort. Blant annet er det mulig å velge ulike endegavler og sidegrinder for å få et ønsket design på sengen, samtidig som man imøtekommer pasientens behov for sikkerhet.

Sengetilbehør som blant annet utsvingbart utstigningshåndtak brukes ved behov for ekstra hjelp ved inn- og utstigning av sengen som kan brukes alene eller som par. Oppreisningsstøtte er et annet sengetilbehør som hjelper pasienten å komme helt opp I sittende stilling I tilegg til å være et hjelpemiddel for å komme ut av sengen. Oppreisningsstøtten passer til alle sengene fra Invacare, og kan enkelt reguleres, og monteres på høyre eller venstre side. Det finnes flere andre funksjonelle tilbehør som blanet annet sidegrinder, endegavler og løftebøyler.

Smarte funksjoner

  • Holdbarhet: Sengetilbehøret fra Invacare er laget av materiale med høy kvalitet og lang levetid.

  • Ulike designmuligheter: Sengetilbehøret er tilgjengelig I ulike design, for å få ønsket design på sengen.

  • Størrelser: Tilgjengelig I flere ulike størrelser for å dekke en rekke ulike behov.

  • Kompatibilitet: Sengetilbehøret passer utmerket til sykehussengene fra Invacare.

  • Komfort: Alt tilbehør er laget for å imøtekomme brukerens behov I henhold til komfort og støtte.