Vicair statisk luftmadrass

Vicair statisk luftmadrass

Kampen mot trykksår

Trykksår hos eldre og personer med nedsatt funksjonsevne er et utbredt helseproblem. Hos Invacare tilbyr vi et bredt sortiment av trykkavlastende og forebyggende hjelpemidler, deriblant madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for utvikling av trykksår. Vår trykkavlastende statiske luftmadrass fra Vicair gir god liggekomfort for brukere med risiko for å utvikle liggesår og trykksår. Flere av våre luftmadrasser kan også anvendes til brukere med trykksår, hvor madrassene brukes til å støtte behandling og pleie av sår.

Invacare Vicair Academy trykkavlastende luftmadrass med SmartCells

Vicair statisk luftmadrass

Invacare tilbyr et bredt sortiment av madrasser primært til anvendelse I pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi tilbyr et...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Opplysningene du legger inn vil bli behandlet av Invacare og tilknyttede selskaper for å svare på henvendelsen din. Ved å huke av denne boksen bekrefter du at du har lest personvernerklæringen til Invacare som inneholder ytterligere informasjon om hvordan Invacare behandler dine data og hvordan du kan utøve dine eksisterende rettigheter. *

En avgjørende faktor ved utvikling av trykksår, er underlagets mottrykk. Mange madrasser gir ofte et høyere mottryk enn kapillærtrykk. Ved immobilitet over tid stoppes blodstrømmen på utsatte steder og forårsaker trykksår. Ved bruk av Invacares statiske luftmadrass fra VIcair, reduseres dette mottrykket. De trykkfordelende madrassene lar kroppen synke ned i underlaget slik at trykket fordeles på en større overflate.

Den unike SmartCells-teknologien

Vår statiske luftmadrass fra Vicair er en helmadrass fylt med flere hundre små luftfylte SmartCells. Madrassen er oppdelt i 36 ulike kamre, bygget på en stabil bunn av kaldskum. Denne skumbunnen sikrer stabilitet, samt at brukeren ikke når bunnen, til tross for eventuelle punkterte celler.

Den statiske luftmadrassen fra Vicair oppfyller de vesentlige kravene til god liggekomfort og trykkfordeling for brukeren. Våre luftmadrasser er svært godt egnet til bruk i hjemmepleie, institusjoner og sykehus for brukere med høy risiko for å utvikle trykksår. Luftmadrassene er enkle å håndtere og rengjøre, slik at det også blir et godt arbeidsmiljø for pleiepersonalet. Vicair-madrassen er tilgjengelig i to ulike størrelser og leveres med et praktisk og vaskbart inkontinenstrekk.

Trykkavlastende madrasser bør for optimal effekt alltid brukes i en pleieseng eller i en sykehusseng.