Change your language:
MaxxCare hælavlaster

MaxxCare Pro Evolution hælavlastning er et hjelpemiddel som tilbyr trykkavlastning for brukere med høy risiko for å utvikle trykksår på hælen. I tillegg til å forhindre trykksår, kan Heel Pro Evolution også brukes som et supplement i behandlingen av trykksår på hæl og / eller ankel. MaxxCare Pro Evolution tilbyr utmerket komfort og effektiv trykkavlastning av hæler. Den anerkjente Vicair teknologeni med luftfylte SmartCells gir økt komfort, stabilitet og beskyttelse mot trykk- og skyvkrefter.

To store luftceller langs leggen løfter hælen opp og sikrer at hælene ikke treffer underlaget. To mindre luftceller er plassert langs foten som gir avlastning både for ankelen og hælen når brukeren ligger i sideleie. MaxxCare Pro Evolution er designet slik at den kan brukes døgnet rundt, ligge, sitte og gå, som blant annet fra sengen til rullestol eller toalett. Borrelåsbåndet kjennes behagelig og ikke for varm, og sitter godt på foten. Hælavlasteren kan brukes liggende, sittende og gående. MaxxCare Pro Evolution er utstyrt med anti-skli materialet midt under foten for at brukeren kan bevege seg rundt uten fare for å skli.

DK_PICTURE_HPE_02
DK_PICTURE_HPE_02
DK_PICTURE_HPE_02

Invacare tilbyr mange ulike trykkavlastende hjelpemidler for eldre og personer med funksjonsnedsettelse. I kategorien madrass finner du informasjon om vårt brede utvalg av trykkavlastende madrasser, inkludert blant annet SoftCloud dynamiske madrasser og Vicair statiske luftmadrasser, som forebygger liggesår i forskjellige kategorier.

Smarte egenskaper:

  • Kan maskinvaskespå 60 uten at luftcellene fjernes, og legges i tørketrommel ved lav temperatur

  • Finnes i tre størrelser

  • Kan brukes både liggende, sittende og gående

  • Basert på Vicair Teknologi med luftceller, som tilbyr optimal komfort og stabil posisjonering

  • Reduserer risikoen for trykksår som følge av trykk- og skyvkrefter ved hjelp av glatt ytre materiale som minimerer friksjon mellom bruker og underlaget.