Change your language:
Softair Super dynamisk vekseltrykkmadrass
Utgått produkt Utgått produkt

Invacare tilbyr et bredt sortiment av dyamiske madrasser primært til anvendelse i pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi tilbyr et bredt sortiment av både trykkavlastende madrasser og puter som et supplement til forebygging og behandling av trykksår. Invacare Softair er en dynamisk madrass ideell for brukere med høy risiko for å utvikle trykksår. SoftAir er tilgjengelig I to alternativer: SoftAir Super og SoftAir Excellence.

SoftAir super har 21 luftfylte celler lagd med PU og nylon, inkludert 3 statiske celler ved hodeseksjonen. Luftcellene veksler forsiktig over en syklus på 12 minutter hvor tre og tre celler “samarbeider” etter et mønster på 2 med og 1 uten luft. Sømmene er høyfrekvent sveiset og glidelåasen dekket med en dryppkant for å sikre at væske ikke trenger inn i madrassen. SoftAir Excellence har 19 dynamiske luftfylte celler med 3 satiske celler I hodeseksjonen. Luftfylte sideceller som er konstant oppblåst for å gi stabil støtte for brukerene. Stivheten til de luftfylte sidecellene bidrar til stabil og effektiv forflytning.

Softair Excellence dynamisk vekseltrykkmadrass
Softair pumpepanel
Softair celler med vekslende trykk
Softair Excellence dynamisk vekseltrykkmadrass
Softair pumpepanel
Softair celler med vekslende trykk
Softair Excellence dynamisk vekseltrykkmadrass
Softair pumpepanel
Softair celler med vekslende trykk

Invacares SoftAir er utstyrt med en pumpe. SoftAir pumpen har enkle touch knapper som kan brukes til å justere trykk, sette alarmklokken på lydsløs og låse manøverpanelet. Pumpen kan stilles inn på statisk eller dynamisk trykk, og har en auto-gjenkjenning som muliggjør for at alarmen reagerer på trykk fra brukeren som ligger på madrassen. Denne egenskapen justerer trykknivået ytterligere deretter. Pumpen har også audovisuell alarm som aktiveres ved for lavt eller høyt trykk eller strømbrudd.

Smarte egenskaper:

  • CPR stropp: Ved behov for HLR finnes det en quick release stropp merket med CPR som er festet til madrassen. Da vil madrassen umiddelbart tømmes for luft.

  • Transportbag: Leveres med en transportbag som kan brukes til å praktisk rulles og oppbevares eller ved transport. Bagen er også utstyrt med en sidelomme for oppbevaring av pumpen.

  • Dynamisk luftceller: Følger en 12 minutters syklus vekslende (to opp og en ned) mønster.

  • Quick release glidelås: Trekket har en glidelås som gjør det enkelt å ta av overdelen.

  • Håndtak: Bærehåndtakene bidrar til enkel håndtering og transport av madrassen.

  • Feste for laken: Sikrer et løst feste av sengelakenet på madrassen og sikrer tilgang til CRP-utløsere