";

Bodypoint Evoflex bekkenstøtte gir en sikker posisjonering av bekkenet i tillegg har Evoflex en unik utforming, som hindrer at beltet sklir ned mellom sete og drivhjul ved forflytning. Bodypoint Evoflex bekkenstøtte er avstivet med myk polstring, hvor den har kontakt med kroppen. Evoflex bekkenstøtte monteres på rullestolens sete i begge sider og er utstyrt med en brukervennlig rehab spenne foran.

Bodypoint Evoflex bekkenstøtte monteres på tvers over lårene i nærheten av bekkenet, som bidrar til å opprettholde en anatomisk korrekt posisjonering av bekkenet i tillegg til bedre funksjonalitet i armer og kropp. Bekkenstøtten kan også brukes for å hindre at lårbenet glir i sittende stilling, samt oppnå bedre stabilitet i en sittestilling dersom den monteres lenger ned på lårene. Dette avhenger av behovene til brukeren. God bekken stabilitet bidrar til bedre kroppskontroll.

Bodypoint seler og belter har høy kvalitet og bidrar til økt komfort. Invacare tilbyr et bredt sortiment av Bodypoint seler og belter beregnet til montering på manuelle og elektriske rullestoler. Bodypoint Evoflex bekkenstøtte leveres som standard med monteringsbeslag. Merk: Invacare Norge har kun rettigheter til å selge BodyPoint sammen med våre rullestoler på kontrakt med NAV.  Bodypoint hoftebelter bidrar til en riktig og ergonomisk sittestilling, når skjevhet, friksjon eller forskyvning er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen. Bodypoint Evoflex bekkenstøtte bidrar til en stabil posisjonering i aktive rullestoler. Stabilitet er nødvendig for å oppnå den beste funksjonaliteten for daglige aktiviteter. En stabil posisjonering av bekkenet og trunkus er forutsetningen for å kunne blant annet oppnå hodekontroll, fokusere med øynene eller bruke, samt bevege armer og hender hensiktsmessig. En stabil og riktig sittestilling ved hjelp av seler og/eller belter forebygger trykk, skyvkrefter og friksjon. For enkel og rask montering leveres Bodypoint Evoflex bekkenstøtte som standard med monteringsbeslag. Det anbefales å anvende Evoflex bekkenstøtte eller fire-punkts hoftebelte sammen med Pivotfit skuldersele eller Stayflex brystsele for at oppnå stabilitet og for å hindre at man sklir i rullestolen.

Bodypoint seler og belter er tilgjengelig i ulike typer:

  • Hoftebelter
  • Skulderseler/vester
  • Mage-og brystseler
  • Skrittseler
  • Ankelbelter/leggstøtter
  • Universalt elastisk belte

For mer informasjon om hjelpemidler for eldre eller personer med funksjonsnedsettelser kan du klikke deg inn her hvor du finner støttende og posisjonerende Vicair rygger eller Matrx rygger.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

Medium/Large

Bredde

Bredde

Medium: 60 mm Large: 70 mm

Lengde

Lengde

Medium: 460 - 760 mm Large: 620 - 960 mm

Farge

Farge

Svart

Brukermanual (1)