Maxxcare Pro hælavlaster er et hjelpemiddel som gir 100 % trykkavlastning for personer med høy risiko for å utvikle trykksår på hælen. I tillegg til å forebygge trykksår, kan Maxxcare Pro også brukes som et supplement i behandlingen av trykksår på hæl og/eller ankel. Maxxcare Pro hælavlastning tilbyr utmerket komfort og effektiv trykkavlastning på hælene. Med den anerkjente Vicair-teknologien med luftfylte Smartcells, løftes hælen fri fra underlaget, og fjerner trykket fra hælen. To store luftceller langs leggen løfter hælen og sørger for at hælen alltid er 100% fri fra underlaget. To mindre luftceller er plassert langs foten og fungerer som en avlastning for både ankelen og hælen når brukeren er i sideleie.

Maxxcare Pro er utformet slik at den med fordel kan brukes hele døgnet, enten det er i liggende, sittende eller gående, for eksempel fra seng til rullestol eller toalett. Borrelåsbåndet føles behagelig og ikke for varmt, og sitter godt på foten, uavhengig av brukerens posisjonering. Maxxcare Pro er dessuten utstyrt med et anti-skli materiale midt under foten slik at brukeren kan bevege seg rundt uten fare for å skli.

Maxxcare Pro hælavlaster
Maxxcare Pro hælavlaster
Maxxcare Pro hælavlaster
Maxxcare Pro hælavlaster
Maxxcare Pro hælavlaster
Maxxcare Pro hælavlaster
Maxxcare Pro hælavlaster
Maxxcare Pro hælavlaster
Maxxcare Pro hælavlaster
Smarte egenskaper:
  • Kan maskinvaskes på 60 grader uten at luftcellene fjernes, og kan legges i tørketrommel på lav temperatur
  • Tilgjengelig i 3 størrelser
  • Kan brukes både liggende, sittende og gående
  • Basert på Vicair-teknologi med luftceller, som gir optimal komfort og stabil posisjonering
  • Reduserer risikoen for trykksår som følge av trykk- og skyvkrefter ved hjelp av glatt ytre materiale som minimerer friksjonen mellom bruker og underlag 

Les mer om Maxxcare Pro sine fordeler her: www.maxxcare.com

Invacare tilbyr mange forskjellige trykkavlastningshjelpemidler for eldre og personer med funksjonsnedsettelser. I kategorien madrasser finner du informasjon om vårt brede utvalg av trykkavlastende madrasser, inkludert f.eks. SoftCloud dynamiske madrasser og statiske luftmadrasser fra Vicair for å forhindre liggesår i ulike trykksårstadier. 

Ønsker du informasjon om hjelpemidler for å oppnå riktig sittestilling og posisjonering i rullestol, kan du se vårt store utvalg av trykkavlastende sitteputer i seksjonen for sitteputer, f.eks. Vicair rullestolputer. I vårt ryggstøttesortiment kan du se og lese mer om de trykkavlastende og ergonomiske ryggsystemene Vicair og Matrx

Anti-skli
Anti-skli

Med sin sklisikre overflate på undersiden av hælavlasteren er Maxxcare Pro trygg i bruk ved forflytning.

Kan maskinvaskes
Kan maskinvaskes

På lik linje med andre produkter med Smartcells fra Vicair, kan Maxxcare Pro maskinvaskes på 60 grader, uten først å fjerne cellene.

Flere størrelser
Flere størrelser

Maxxcare Pro hælavlaster kommer i tre ulike størrelser og vil derfor passe de fleste