Utgått produkt Utgått produkt

Invacare tilbyr et bredt sortiment av dynamiske madrasser primært til anvendelse I pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi tilbyr et bredt sortiment av både trykkavlastende madrasser og puter som et supplement til forebygging og behandling av trykksår. Invacare MicroAIR MA50CE er en dynamisk overmadrass som har fire intervaller for trykkveksling designet for brukere med høy risiko for å utvikle trykksår. MA50CE har 16 vekslende luftceller som sikrer en komfortabel liggeflate for brukeren. Cellene er produsert i polyuteran-behandlet nylon av høy kvalitet og trykkveksling som kan stilles med intervaller på enten 5, 15, 15 eller 20 minutter for økt trykkavlastning I “en opp og en ned” mønster.

En annen spennende egenskap ved Invacare MicroAIR MA50CE er pumpen. Pumpen til MicroAIR MA50CE er enkel å montere med enkle touch knapper som kan brukes for å justere trykk. Pumpen har flere sikkerhetsfunksjoner som audio og visuell alarm ved lavt trykk eller strømbrudd, samt en panellåsefunksjon som forhindrer tilfeldige endringer av innstillingene. Dette bidrar til å optimalisere sikkerheten for både bruker og pleiepersonalet.

MA50CE dynamisk overmadrass med pumpe
MA50CE pumpepanel
Individuelt utskiftbare celler til madrass
MA50CE dynamisk overmadrass med pumpe
MA50CE pumpepanel
Individuelt utskiftbare celler til madrass
MA50CE dynamisk overmadrass med pumpe
MA50CE pumpepanel
Individuelt utskiftbare celler til madrass

Den dynamiske madrassen gir svært god trykkavlastning for optimal komfort, samt sikre hvert enkelt bruker passende trykkavlastning for å hindre trykksår og liggesår.

Smarte egenskaper:

  • Kabelhåndteringssystem: Kabelhåndteringssystemet gjør at nettkabelen kan legges langs siden på madrassen for lettere rengjøring, I tillegg til å redusere risikoen for fall av både bruker og pleier.

  • CPR (HLR): Madrassen kommer med en ny HLR funksjon som er lokalisert I fotenden av madrassen. Ved behov for HLR kan luften tømmes fra madrassens bryst- og mageregion på 18 sekunder.

  • Transportmodus: MicroAir MA50CE-pumpen har en magnetventil som ved strømbrudd tetter luften I overmadrassen. Dette beskytter brukeren mot å “synke gjennom” madrassen så lenge luftslangen er tikoblet pumpen.

  • Sikkerhetsstropper: Elastiske sikkerhetsstropper I hode- og bendelen sikrer at madrassen ikke forskyver seg på skummadrassen.

  • Individuelt utskiftbare celler: Cellene veksler ut fra et “opp og ned” mønster for økt trykkfordeling og bidrar til at blodomløpet opprettholdes

  • Manuell “sitte oppreist” funksjon: Når “sitte oppreist” funksjonen er aktivitert, tilføres 25% mer luft I madrassen for å beskytte brukeren mot å “synke gjennom madrassen” når hjertebrettet heves.