Hybrid madrasser

Hybrid madrasser

Invacare tilbyr et bredt sortiment med trykkavlastende hjelpemidler til eldre og personer med funksjonsnedsettelser, herunder kombinasjons-/hybridmadrasser.

InvaSoft Hybridmadrass

Hybrid madrass uten pumpe er egnet for pasienter med høy risiko for å utvikle trykksår. Hybridmadrassen kombinerer skum og luft for å maksimere fordelene med trykkavlastning...

Softform Premier Active 2 RX

Invacare tilbyr et bredt utvalg av hjelpemidler til eldre og personer med nedsatt funksjonsevne inkludert et stort utvalg av trykkavlastende madrasser primært til anvendelse I...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Hybridmadrasser er ofte en kombinasjon mellom en skummadrass og luftceller som gir en effektiv trykkavlastning og forebygger trykksår.

Hybridmadrasser fungerer med eller uten pumpe som flytter luftmengden rundt madrassens celler. Dette redistribuerer trykket og gir en avlastning og reposisjonering for brukeren.

Hybridmadrasser er ofte bygget med flere egenskaper, som sammen eller hver for seg støtter den profesjonelle avlastningen og forebygger trykksår. Hybridmadrasser har egenskaper som blant annet:

  • pustende trekk eventuelt med sveisede sømmer
  • hælseksjoner med beskyttende lag som beskytter mot trykksår på hælene
  • Anti-friksjonslag, materialer som forebygger fuktighet og gir bedre mikroklimahåndtering
  • Profilert skum for ekstra komfort og økt trykkfordeling

Hybridmadrasser er ofte selvjusterende og tilpasser seg automatisk etter kroppens konturer og sørger for effektiv avlastning. Som mange andre hjelpemidler til eldre og personer med nedsatt funksjonsevne er det også ved hybridmadrasser stort fokus på resirkulering og enkle rengjøringsprosesser. Derfor er våre hybridmadrasser laget av materialer som tåler vask ved høye temperaturer og kan håndteres på samme måte som for eksempel effektive skummadrasser.

Vårt sortiment med hybridmadrasser er tilpasset vårt store sortiment med pleiesenger og du vil derfor finne em hybridmadrass som kan brukes til de vanligste breddene i vårt sengesortiment. Alle våre madrasser en godkjent i henhold til gjeldende standarder og lever dermed opp til strenge krav som blant annet brannsikkerhet.

Invacare har et bredt sortiment med trykksårforebyggende madrasser, herunder trykkavlastende overmadrasser, standardmadrasser i kaldskum og viskoelastisk skum, samt dynamiske vekselstrykkmadrasser til brukere med høy risiko for å utvikle trykksår. Ser du etter en spesifikk type madrass til bruk i elektrisk pleie- eller sykehusseng, kan du finne vårt madrassortiment her.