Invacare Matrx Contour Visco NG trykkavlastende sittepute

Matrx Contour Visco NG er en anatomisk utformet rullestolpute, laget av 100% viskoelastisk skum. Skummet tilpasser seg kroppens fasong og konturer og gir med det utmerkede trykkfordelingsegenskaper, økt komfort og god stabilisering av bekkenet for bedre holdning. Putens utforming og profil gir lav høyde, noe som er praktisk når brukeren skal bruke føttene til å sparke seg frem eller når rullestolen kjøres inntil et bord.

Puten er designet for å passe rullestolens ryggstøtte og har i tillegg en radius bak på puten som maksimerer overflaten for optimal trykkfordeling. Matrx Contour Visco NG er tilgjengelig i mange ulike størrelser. Fullstendig størrelseskart finner du i vår brosjyre.

Smarte funksjoner:

  • 100 % viskoelastisk skum: Gjør at puten tilpasser seg kroppens konturer og bidrar til økt komfort, stabilitet og trykkfordeling
  • Bekkenstabilitet: Puten gir god lateral støtte av trochanter samt støtte for fremre og bakre del av bekkenet. Puten fremmer med det en forbedret posisjonering og holdning av ryggsøylen som igjen bidrar til bedre funksjon i overekstremiteter, hodekontroll og fysiologiske funksjoner.
  • Skrå kant i front: Forhindrer glidning, reduserer shear og gjør det enklere for brukeren å bruke føttene for å sparke seg frem
  • Black wipedown-trekk: Puten kommer som standard med 2 stk komplette, vanntette Black Wipedown-trekk (inkontinenstrekk) som puster. Trekket er utstyrt med stropp for enkel håndtering.
Maksimerer kontaktområdet for bedre trykkavlastning og reduserer skjær
Skrå forkant og radius baktil

Maksimerer kontaktområdet for bedre trykkavlastning og reduserer shear

Laget av 100 % viskoelastisk skum som gir utmerkede nedsenkings- og omsluttende egenskaper
Viskoelastisk skum

Laget av 100 % viskoelastisk skum som gir utmerkede nedsenkings- og omsluttende egenskaper

Forbedrer brukerkomforten og stabiliserer bekkenet
Eksepsjonell trykkfordeling

Forbedrer brukerkomforten og stabiliserer bekkenet

Leveres med to svarte trekk i vanntett bi-stretch og doble glidelåser
To trekk

Leveres med to svarte trekk i vanntett bi-stretch og doble glidelåser