Standardmadrasser

Standardmadrasser

Kampen mot trykksår

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for å utvikle trykksår. Madrasser med høy komfort er spesielt viktig for eldre og personer med funksjonsnedsettelser. Velg mellom standard madrasser i skum til mer avanserte skummadrasser, statiske luftmadrasser og trykkavlastende vekseltrykkmadrasser. Valg av rett madrass er avgjørende for å sikre god brukerkomfort, og for å forebygge og behandle trykksår.

Dacapo Top overmadrass på anbud med NAV

Dacapo Top overmadrass

Dacapo Top er en trykkfordelende overmadrass av høy kvalitet som kombineres med en standardmadrass. Madrassen er produsert i viskoelastisk skum som påvirkes av kroppstemperatur, og...

Dacapo Kid madrass til barnesenger

Dacapo Kid til barnesenger

Invacares Dacapo skummadrasser er av høy kvalitet og gir optimal liggekomfort for brukeren. Dacapo madrassene er i kaldskum og/eller viskoelastisk skum. Invacare har i utviklingen...

Dacapo-serien

Invacare tilbyr et bredt sortiment av standard skummadrasser primært til anvendels i pleiesenger og sykehussenger. Invacares Dacapo skummadrasser er av høy kvalitet og gir optimal...

Dacapo Heavy User til bariatriske brukere

Invacares Dacapo skummadrasser er av høy kvalitet og gir optimal liggekomfort for brukeren. Dacapo-madrassene er i kaldskum og/eller viskoelastisk skum. Invacare har i utviklingen...

Essential Touch image

Essential Touch

Invacare tilbyr et bredt sortiment av standard skummadrasser primært til anvendelse I pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Trykksår er smertefulle og forsinker rehabilitering, og Invacares oppfordring er at «trykksår skal forutsees – ikke sees». For eldre og personer med funksjonsnedsettelser er det fordelaktig med trykkavlastende madrass, selv for brukere som ikke har umiddelbar risiko for å utvikle trykksår.

Forebygging av trykksår er avgjørende for brukerens helse, og er dessuten tids- og kostnadsbesparende. For å lære mer om trykksår og hvordan man kan redusere trykksår anbefaler vi å lese produktarket “informasjon om trykksår”.

Standard madrasser med høy komfort og støtte

Invacares sortiment av standard skummadrasser og overmadrasser består av Essential og Dacapo seriene. Invacare Standard madrasser dekker ulike risikokategorier.

Invacare har i utviklingen av skummadrasser lagt vekt på høy komfort for brukeren, enkel rengjøring, lett håndtering samt et godt arbeidsmiljø for pleiepersonalet. Det er også stort fokus på optimal trykkavlastning for å minimere risikoen for liggesår og trykksår.

Invacare Dacapo madrassene leveres med inkontinenstrekk i polyuretanbelagt polyester som gjør madrassene væskebestandig og lar huden puste. Trekkene er vaskbare som bidrar til økt brukervennlighet (Sjekk vasketemperatur for for de ulike modellene). Trekket har glidelås på tre sider som er dekket med dryppkant som er ideelt for undersøkelse og rengjøring av madrassen, i tilegg til enkel fjerning av trekket.

Et annet alternativ er Invacare Essential Touch som er en trykkavlastende madrass. Madrassen forebygger trykksår for brukere med lav til høy risiko. Hver utskåret firkant er fleksibel og beveger seg individuelt og fordeler på denne måten vekten, sånn at det skapes effektiv trykkfordeling i tillegg til at skyv- og friksjonskrefter reduseres. Essential Touch leveres med et pustende, elastisk og holdbart materiale.

Vi tilbyr også komfort og standard madrasser til brukere med høyere krav til liggekomfort, som ikke har risiko for å utvikle trykksår.

Invacare Antidecubitus Stairway beskriver våre anbefalinger ved valg av madrass til ulike risikogrupper, eller brukere som allerede har trykksår.

Invacares madrasser brukes ofte i forbindelse med pleiesenger eller sykehussenger. Madrasserne støtter arbeidsoppgavene knyttet til pleie og omsorg for den sengeliggende brukeren, som i kombinasjon med en elektrisk seng bidrar til et godt arbeidsmiljø for pleiepersonalet.

Ser du etter en konkret type madrass til anvendelse i pleie- eller sykehussen kan du finne utvalget av madrasser til forebygging av trykksår ved å klikke på kategorien Madrasser.