Utgått produkt Utgått produkt

Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi tilbyr et bredt sortiment av både trykkavlastende madrasser og puter som et supplement til forebygging og behandling av trykksår. Carebed er en statisk trykksårforebyggende luftmadrass for brukere som har middels risiko for å utvikle trykksår. Overmadrassen brukes primært som trykkavlastende overmadrass, med tilhørende elektrisk pumpe for å justere luftmengden.

Carebed er en statisk luftmadrass som gir effektiv trykkavlastning både ved forebygging av trykksår og ved behandling av trykksår i stadie 1 og 2. Carebed består av mer enn 300 separate celler fylt med luft. Luften transporteres og fordeles mellom cellene som tilpasser seg brukerens konturer og vekt. Madrassen er utformet slik at brukeren synker ned i madrassen og trykket fordeles over en større flate slik at blodtilførselen opprettholdes. Madrassen tilpasser seg etter individuelle brukere i tillegg til at den er enkel å håndtere som bidrar til bedre arbeidsmiljø for pleiepersonalet.

Carebed i seng
Elektrisk pumpe
Vedlikeholdspumpe
Carebed i seng
Elektrisk pumpe
Vedlikeholdspumpe
Carebed i seng
Elektrisk pumpe
Vedlikeholdspumpe

Den elektriske pumpen til Carebed er stillegående og enkel å betjene. Pumpen skal bare brukes når madrassen blåses opp første gang den brukes, og ved behov som blant annet påfylling. Carebed konseptet med de unike luftcellene er også tilgjengelig som sitteputer, kalt Caresit. Sitteputene fra Caresit kan brukes i rullestoler, lenestoler, bilseter og andre steder hvor det er behov for lett trykkavlastning. Carebed er en anerkjent madrass med gode kliniske resultater fra Department of Health i England.

Smarte egenskaper:

  • God trykkavlastning over hele kroppen, inkludert god hælavlastning

  • Kan anvendes både forebyggende og ved behandling av eksisterende liggesår

  • Gode kliniske resultater

  • Mister ikke effekt over tid

  • En pumpe for flere madrasser

  • Følger sengens bevegelser

  • Svært enkel å håndtere

  • God liggekomfort for den sengeliggende brukeren