Vicair madrass

Vicair madrass

Kampen mot trykksår

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for å utvikle trykksår. Trykksår hos eldre og personer med nedsatt funksjonsevne er et utbredt helseproblem. Hos Invacare tilbyr vi et bredt sortiment av trykkavlastende og forebyggende hjelpemidler til eldre og personer med funksjonsnedsettelser. Sortimentet inkluderer forskjellige typer av statiske og dynamiske luftmadrasser. Vårt sortiment av trykkavlastende statiske luftmadrasser gir god liggekomfort for brukere med risiko for å utvikle liggesår og trykksår. Flere av våre luftmadrasser kan også anvendes til brukere med trykksår, hvor madrassene brukes til å støtte behandling og pleie av sår.

Vicair madrasser

Invacare tilbyr et bredt sortiment av madrasser primært til anvendelse I pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi tilbyr et...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

En avgjørende faktor, ved utvikling av trykksår, er underlagets mottrykk. Mange madrasser gir ofte et høyere mottryk enn kapillærtrykk. Ved immobilitet over tid stoppes blodstrømmen på utsatte steder og forårsaker trykksår. Når du bruker Invacares statiske luftmadrasser, reduseres mottrykket. De trykkfordelende madrassene lar kroppen synke ned i underlaget slik at trykket fordeles på en større overflate.

Den unike SmartCells teknologien

Invacare Vicair madrassen er en helmadrass fylt med flere hundrede små luftfylte Vicair SmartCells, opdelt i 36 kamre, oppbygget på en stabil bunn av kaldskum. Denne skumbunnen sikrer stabilitet, samt at brukeren ikke når bunnen, til tross for eventuelle punkterte celler.

Invacare Vicair madrassen oppfyller de vesentlige kravene til god liggekomfort og trykkfordeling for brukeren. Våre luftmadrasser er perfekt egnet til bruk I hjemmepleien og institusjoner til brukere med høy risiko for å utvikle trykksår. Luftmadrassene er enkle å håndtere og rengjøre, slik at det tas hensyn til et godt arbeidsmiljø pleiepersonalet. Vicair madrassene er tilgjengelig i to ulike størrelser og leveres med praktisk, vaskbart inkontinens trekk.

Invacares statiske luftmadrasser kan anvendes I private hjem, institusjoner og sykehus.

Trykkavlastende madrasser bør for optimal effekt alltid anvendes med en pleieseng eller I en sykehusseng. Luftmadrassen anvendes I forbindelse med omsorg, forebygging av trykksår, pleie og behandling av trykksår for den sengeliggende brukeren og I kombinasjon med en elektrisk seng.

Invacare har et bredt sortiment av antidecubitus madrasser, som inkluderer skummadrasser, dynamiske luftmadrasser, samt trykkavlastende madrasser til brukere med middels til høy risiko for å utvikle trykksår. For mer informasjon om madrasser til anvendelse I pleie- eller sykehusseng, kan du finne vår fulle madrassortiment til forebygging av trykksår, ved å klikke inn under kategorien Madrasser.