Personer som tilbringer mye av dagen sittende har større risiko for trykksårskader og trenger derfor en god sittepute også ved bruk av andre sitteenheter som dusj- og toaletthjelpemidler.

Vicairs hygienepute gir den perfekte kombinasjonen av komfort og hudbeskyttelse for personer med begrenset mobilitet. Puten har fire rom fylt med Vicairs unike SmartCell-teknologi for optimal posisjonering og trykkfordeling. Mengden SmartCells i hvert rom kan også enkelt justeres for å imøtegå individuelle behov.

Vicair Hygiene brukes ofte sammen med vår høyt anerkjente Aquatec Ocean Ergo-serie, men kan også brukes på andre dusj- og toalettstoler. Puten festes enkelt med festestropper i hvert hjørne for å sikre at den sitter på plass. Toppen har et væskeavvisende materiale mens undersiden er i et nettmateriale som gjør puten enkel å rengjøre. Vicair Hygiene er 100 % maskinvaskbar ved 60 °C og har god pusteevne for optimal temperatur- og fuktighetsregulering. Med den nye Vicair hygieneputen kan brukeren alltid føle seg trygg og komfortabel i sittende.


Smarte egenskaper:

  • Spesialdesignet pute: slik at god trykkavlastning kan opprettholdes også ved dusjing og bruk av toaletthjelpemidler
  • Optimalt trykk og posisjonering: Fire individuelle rom fylt med Vicair SmartCells, med mulighet for individuelle tilpasninger, gir god trykkfordeling og hudbeskyttelse
  • Kan maskinvaskes: Den lukkede toppen og den åpne bunnen forenkler vedlikeholdet. Puten kan enkelt tørkes av eller maskinvaskes på opptil 60 °C
  • Midtåpning: følger konturen til dusj- og toalettstolen
  • Lett å feste: setestropper i hvert hjørne
  • Én størrelse: Tilgjengelig i størrelse 48x45x8 cm 
Kan maskinvaskes
Kan maskinvaskes

Vicair Hygiene kan enkelt maskinvaskes på opptil 60°C

God trykkfordeling
God trykkfordeling

Fire individuelle rom fylt med Vicair SmartCells gir optimal trykkfordeling og komfort