Invacare deltar på innsamlingsaksjonen "Move for mobility" i mai

Nyheter

Invacare deltar på innsamlingsaksjonen "Move for mobility" i mai

Invacare - Move for Mobility

Invacare deltar i den første globale innsamlingsaksjonen "Move for Mobility" i mai. Vårt globale innsamlingsinitiativ vil gi rullestoler til mennesker i ressurssvake land over hele verden.

Vi i Invacare er både stolte og glade for å kunngjøre lanseringen av Move for Mobility, et globalt innsamlingsinitiativ sammen med vår partner Free Wheelchair Mission. Invacares innsamlingsaksjon vil finne sted i mai måned i tjue deltakerland. I løpet av perioden vil hundrevis av Invacare-ansatte over hele verden delta i en kollektiv innsats for å støtte Free Wheelchair Mission sitt arbeid med å skaffe rullestoler som kan forandre livet til mennesker som bor i avsidesliggende samfunn - uten tilgang til bevegelseshjelpemidler.

Våre ansatte vil delta ved å være aktive, enten de går, ruller, løper eller tar en fysisk lagutfordring, alt for å øke bevisstheten om og samle inn penger til denne gode saken. I over fem år har vi delt av våre tekniske ferdigheter og ekspertise for å hjelpe til med forskning, design og produksjon av kostnadseffektive rullestoler for Free Wheelchair Mission. I 2024 ekspanderer vi samarbeidet ved å bidra til å samle inn penger til enda flere rullestoler.

Det anslås at 80 millioner mennesker i verden har behov for en rullestol, og Move for Mobility har som mål å gjøre en reell forskjell ved å samle inn penger for å skaffe rullestoler til mennesker som ikke har tilgang til utstyr eller helsehjelp.

"Ved å kombinere våre felles ressurser og ekspertise med vår globale partner Free Wheelchair Mission, har vi som mål å øke bevisstheten og bidra til å forandre liv rundt om i verden. Vi ser frem til å delta. Jeg er personlig veldig stolt over at hundrevis av våre ansatte har meldt seg på for å bli aktive og støtte denne saken", forteller Geoff Purtill, Invacare President & CEO.

For hver 96. dollar som samles inn, doneres en rullestol som gjør det mulig for mennesker i avsidesliggende lokalsamfunn å leve et mer selvstendig og tilfredsstillende liv.

Nuka Solomon, administrerende direktør for Free Wheelchair Mission, forteller også: "Vi er takknemlige og stolte over det sterke partnerskapet vi har utviklet med Invacare i løpet av de siste årene, og vi er glade for å se teamene deres rykke ut i mai for å hjelpe oss med å samle inn penger og skape oppmerksomhet rundt rullestoler til dem som venter på dem. Sammen gleder vi oss til å jobbe mot et langsiktig mål om å skaffe rullestoler til lokalsamfunn som ikke har tilgang til mobilitetsløsninger."

For mer informasjon, og for å gi en donasjon direkte til Free Wheelchair Mission til støtte for Invacare Move for Mobility, besøk www.invacaremoves.org.