Matrx E2 - Et nytt ryggsystem til rullestoler

Nyheter

Matrx E2 - Et nytt ryggsystem til rullestoler

Det er med stor glede at vi nå lanserer en oppgradering av den populære Matrx ryggserien. La oss introdusere deg for Matrx E2! 
Matrx, Invacare, rygger

Det er med stor glede at vi nå lanserer en oppgradering av den populære Matrx ryggserien. Invacare Matrx E2 ryggene erstatter Matrx Elite Back og Matrx Elite dyp. De nye lekre Matrx E2 ryggene er mer komfortable, med et enda lettere design og muligheten for et optimalt mikroklima. 

Invacares Matrx E2 leveres i to modeller: Matrx E2 og Matrx E2 dyp. Legg spesielt merke til disse nye egenskapene på Matrx E2 ryggserien: 

  • Bedre og mer komfortabel skumpolstring: sikrer optimal mikroklima og bedre trykkfordeling av brukerens rygg

  • Lettere design av ryggskallet: Økt komfort med utskjæringen til haleben, ventilasjon og enklere montering av tilbehør

  • Større fleksibilitet i monteringsbelsaget: Sikrer en nøyaktig og stabil støtte av brukeren 

  • Nytt spennende tilbehør: Blant annet mer støtte til bekkenet, beskyttende overtrekk og en unik abdominal støtte 

 

Klikk på bildene for å lære mer om de to modellene Matrx E2 og Matrx E2 dyp:

 

Matrx, rygg, InvacareMatrx, rygg, Invacare

 

Enkel montering

Matrx E2 er enkel å håndtere og montere. Ryggene er beregnet til montering på ryggrørene av en manuell eller elektrisk rullestol ved hjelp av noen fleksible og diskret monteringsbeslag. Det nye ved Matrx E2 ryggserie er blant annet at selve polstringen nå er utformet i et behagelig og trykkavlastende nøkkelhullformet skum. Dette bidrar til bedre lufting og temperaturkontroll, samt at det høyelastiske skummet gir en stabil støtte. 

Matrx, rygg, Invacare

Optimal tilpasning og støtte

Matrx E2 er nå enklere å tilpasse takket være fleksible og sterke braketter på selve ryggskallet. 

Matrx E2 er en meget fleksibel og ergonomisk utformet ryggserie, som gir god postural støtte og komfort til rullestolbrukeren i en aktiv hverdag, eller hvor en fast og stabil støtte er forutsetningen for å kunne sitte optimalt i rullestolen. Når monteringsbeslaget er montert på ryggrøret på rullestolen, kan Matrx E2 ryggskallet enkelt klikkes på uten bruk av verktøy. Alle etterjusteringer og fintilpasninger kan gjøres med brukeren i rullestolen. Matrx E2 kan vinkles og roteres slik at den er optimal og støtter brukerens sittende stilling. Monteringsbeslaget til ryggen har et mindre og mer diskret design uten å gå på bekostning av styrke og fleksibilitet. Den korrekte størrelsen på monteringsbeslaget følger nå med som standard ved bestilling av Matrx E2. Klar til bruk!

Matrx, rygg, Invacare         Matrx, rygg, Invacare

 

Matrx rygger

Matrx ryggene er utviklet og produsert hos vårt søsterselskap Motion Concepts i Canada, som er en av verdens ledende leverandører innenfor trykkavlastende og støttende ryggserier og sitteputer til bruk i rullestoler. Vår serie av rygger fra Matrx, består i tillegg til Matrx E2 og Matrx E2 dyp består vår ryggserie fra Matrx av: 

  • Matrx Elite TR rygg

  • Matrx Posture rygg dyp
  • Matrx MX2 

Valget av Matrx rygger skjer med bakgrunn i brukerens posisjoneringsbehov, kroppsform og størrelse. Dette sikrer at ryggen passer nøyaktig til brukerens rygg, samt at dette gir optimal støtte. I tillegg gir det rette ryggvalget mulighet for å oppnpå en korrekt sittestilling med mulighet for å være aktiv og unngå feilstillinger. Den rette ryggen kan også være med å skape en komfortabel og optimal posisjonering for forebygging av trykksår. Alle Matrx ryggene har lav egenvekt og er utformet i et smart og enkel design. Se modellene her