Ny rammeavtale for hygienehjelpemidler og støttestang

Nyheter

Ny rammeavtale for hygienehjelpemidler og støttestang

Ocean Ergo

Mandag 20. juni trer ny rammeavtale for hygienehjelpemidler og støttestang i kraft. Invacare skilter med hele tre 1. rangeringer og én 3. rangering i totalt fire poster. Avtalen gjelder for 2 år med mulighet for ytterligere 2 års forlengelse til 19. juni 2026.

Les mer om våre postvinnere og produkter her!

 

OCEAN ERGO - 1. rangering

Dusj- og toalettstolen Ocean Ergo er rangert som nummer 1 i post 2 (dusj- og toalettstol) 

Ocean Ergo-dusj-og toalettstol-forfra

Ocean Ergo er er en stabil dusj- og toalettstol som er designet for høy grad av brukerkomfort, selvstendighet og verdighet. Stolen har et svært godt ergonomisk utformet sete som gir god trykkfordeling og komfort for bruker. Stolen har mange tilpasningsmuligheter og et svært bredt tilbehørssortiment som gir økt komfort og sikkerhet. Ocean Ergo tåler en brukervekt på 150 kg.

Les mer om Ocean Ergo her
Klikk deg direkte inn i vår Ocean Ergo-brosjyre her.

 

OCEAN ERGO VIP – 1. rangering

Dusj- og toalettstolen Ocean Ergo VIP er rangert som nummer 1 i post 4 (dusj- og toalettstol med manuell tilt) 

Ocean Ergo VIP dusj- og toalettstol

Ocean Ergo VIP er en høyderegulerbar dusj- og toalettstol med manuell setetilt for enklere forflytning, posisjonering og stell. Ocean Ergo VIP har en setevinkel på -5°- 40° med "tilt-in-space"-funksjon som sikrer ekstra støtte i sitteposisjoner. Når sitteenheten tiltes bakover skyves tyngdepunktet fremover slik at stolen alltid vil være stødig, sikker og ta lite plass i rommet. Tilten er jevn og enkel å kontrollere for hjelper, og det oppleves svært trygt for både bruker og hjelper når sitteenheten tiltes. Stolen har også en negativ tilt. Ocean Ergo VIP har et godt ergonomisk utformet sete, mange tilpasningsmuligheter og et svært bredt tilbehørssortiement.  Ocean Ergo VIP tåler en brukervekt på maksimum 150 kg.

Les mer om Ocean Ergo VIP her
Klikk deg direkte inn i vår Ocean Ergo-brosjyre her.

 

OCEAN ERGO 24'' - 3. rangering

Dusj- og toalettstolen Ocean Ergo 24’’ med drivhjul er rangert som nummer 3 i post 6 (dusj- og toalettstol – drivhjul) 

Ocean Ergo 24 med drivhjul forfra

Ocean Ergo 24" er en stabil dusj- og toalettstol med drivhjul for selvmanøvrering og enklere forflytning mellom eksempelvis dusj og toalett. Stolen har et godt ergonomisk utformet sete, mange tilpasningsmuligheter og et svært bredt tilbehørssortiment. Ocean Ergo 24" drivhjul tåler en brukervekt på 150 kg.

Les mer om Ocean Ergo 24’’ med drivhjul her.
Klikk deg direkte inn i vår Ocean Ergo-brosjyre her.

 

AQUATEC PICO – 1. rangering

Dusjkrakken Aquatec Pico er rangert som nummer 1 i post 9 (dusjkrakk – firkantet – høy brukervekt)

Pico-dusjkrakk

Aquatec Pico er en modulær dusjstol med fire konfigurasjonsmuligheter og en strukturert overflate som gir et sikkert sete. Enkel montering uten bruk av verktøy gjør Pico lett å håndtere. Høydejusterbare ben med brede gummiføtter sikrer stabilitet. Pico har en maksimal brukervekt på 160 kg.

Les mer om Aquatec Pico her 
Klikk deg direkte inn i vår Aquatec Pico-brosjyre her.