Nye kontaktpersoner i region Øst

Nyheter

Nye kontaktpersoner i region Øst

Aina og Line er nye kontaktpersoner i region Øst. Aina er ny kontaktperson for NAV HMS Øst-Viken. Ken Henry fortsetter med hovedansvaret for oppfølgingen av NAV HMS Oslo, men nå i tett samarbeid med Line.
Nye kontaktpersoner i region Øst

1. august fikk region Øst flere nye kontaktpersoner. Nå gleder gjengen seg til å bistå med utprøvinger, demonstrasjoner og tilbud. Bli bedre kjent med din kontaktperson her.

 

Line Bjerved
Salgskonsulent NAV HMS Oslo, Sunnaas og institusjon Bærum og Romerike. Distriktsansvarlig selger.

Line Bjerved Invacare

Line Bjerved vil er ny kontaktperson for NAV HMS Oslo hva gjelder utprøvinger og tilbud på aktive og passive manuelle rullestoler, sitteputer, senger, madrasser, løft og hygieneprodukter. Line har bakgrunn fra vår kundesupport og kjenner derfor sortimentet vårt godt. Line er også ny kontaktperson når det gjelder ukentlig kommunikasjon med Sunnaas. Line er nyansatt i rollen med aktive manuelle rullestoler og skal derfor jobbe i team med Bjørn Sæther. Bjørn har tidligere hatt ansvaret for Sunnaas og har lang erfaring med tilpasninger av aktive rullestoler. Line og Bjørn vil samarbeide om utprøvinger og oppfølging av brukersaker. 

E-post: lbjerved@invacare.com
Mobil: 934 34 396

 

Ken Henry Høgi
Produktspesialist NAV HMS Oslo for drivaggregat, elstoler, scootere og kryssramme-rullestoler

Ken Henry Høgi Invacare

Ken Henry fortsetter med hovedansvaret for oppfølgingen av HMS Oslo og vil jobbe tett med Line i hverdagen. Ken Henry har lang fartstid i Invacare og er en rutinert og erfaren produktspesialist som kjenner våre produkter til fingerspissene. Det Ken Henry ikke kan om drivaggregat, elstoler, scootere og kryssramme-rullestoler er ikke verdt å vite!

E-post: khhogi@invacare.com
Mobil: 959 78 786

 

Aina Evensen
Distriktssjef NAV HMS Øst-Viken og institusjon Oslo/Øst-Viken. Distriktsansvarlig selger i Oslo og Øst-Viken.

Aina Evensen Invacare

E-post: aevensen@invacare.com
Mobil: 976 09 418

Også Aina Evensen har lang fartstid i Invacare. Aina har teknisk bakgrunn og har tidligere bistått vårt arbeid på Sunnaas med aktive manuelle rullestoler. Aina har i en årrekke jobbet med salg og veiledning rundt senger, madrasser, forflytning og hygiene mot kommunene i Øst -Viken. Nå gleder hun seg til å være kontaktperson for NAV HMS Øst-Viken.