NYHET! I høst kan du delta på to ulike Vicair-webinarer

Nyheter

NYHET! I høst kan du delta på to ulike Vicair-webinarer

Høstens Vicair-webinarer hos Invacare

Ønsker du å lære enda mer om våre populære sitteputer fra Vicair? Start dagen med en kaffe og en innføring eller fordypning i de ulike Vicair-putene! 

I oktober og november inviterer vi i Invacare til to ulike Vicair-webinarer, som i likhet med en Vicair-pute er tilpasset deg og dine behov. Alt du må gjøre er å velge den dagen og det nivået som passer deg best!
 

NYHET! Vicair Coffee & Cases (nivå 2 - fordypningswebinar)

ÅRETS NYHET er at vi nå inviterer til fordypningswebinaret Vicair Coffee & Cases. Dette webinaret er for deg som allerede har deltatt på innføringswebinaret Vicair Coffee & Cushion, eller som har god erfaring og kjennskap til de ulike Vicair-putene fra før. 

Webinaret vil:

  • Gå enda mer i dybden på hver enkelt pute, og vi vil sammen gå igjennom ulike caser og problemstillinger for å bli tryggere på når og hvordan velge riktig pute. 
  • Gå nærmere inn på hvordan man kan gjøre individuelle tilpasninger av putene, og hvordan man ved hjelp av enkle grep kan holde orden på fordelingen av SmartCells.
  • Ta for seg Vicair-putene i gjeldende rammeavtale for sitteputer, samt Vicair Active O2 og Vicair AllRounder O2. 

Dato: 2., 21. og 30. november 2023
Når: 08.30-09.30
Hvor: Online, via Zoom 

Merk: Vicair Coffee & Cases vil hovedsaklig holdes på engelsk av produktansvarlig Michel Miltenburg i Vicair. Som navnet tilsier ønsker vi også at dette kan være en mer interaktiv case-workshop. Ved påmelding inviteres derfor alle til å sende inn en case, problemstilling eller et spørsmål slik at vi kan diskutere dette i fellesskap. Dette kan selvfølgelig sendes inn på norsk, og du vil være helt anonym. Det vil også være mulig å komme med innspill/stille spørsmål på norsk underveis i webinaret. 

Meld deg på her

 

Vicair Coffee & Cushion (Nivå 1 - innføringswebinar)

Ønsker du derimot en mer generell gjennomgang av Vicair-putene? Da må du bli med på Vicair Coffee & Cushion! Webinaret vil fokusere på forskjellen på og anvendelsen av de ulike Vicair-putene i gjeldende rammeavtale for sitteputer. I tillegg vil vi ta en titt på Vicair Active O2 og Vicair AllRounder O2. 

Webinaret vil:

  • Se på forskjellene (og likhetene) mellom de ulike Vicair-putene, og når det er anbefalt å bruke de ulike putene.
  • Gi deg noen gode tips til hva det er viktig å tenke på ved valg av riktig sittepute.

I løpet av webinaret vil du også bli kjent med "The perfect package", som ifølge Vicair sikrer optimal posisjonering, sittestilling og komfort hos brukeren.

Dato: 19. og 23. oktober 2023
Når: Kl. 08.30 - 09.30
Hvor: Online, via Zoom

Merk: Webinaret vil hovedsaklig holdes på engelsk av produktansvarlig Michel Miltenburg i Vicair. Det blir gode muligheter for å stille spørsmål og komme med innspill i løpet av webinaret, og det er fullt mulig å gjøre dette på norsk. Webinaret vil også være like givende om du kun ønsker å lytte. 

Meld deg på her