COVID-19: Vi tar alle nødvendige forholdsregler

COVID-19 må tas på alvor, og i Invacare tar vi alle nødvendige forholdsregler slik at vi kan stå sammen i løpet av denne uvanlige og vanskelige perioden.

Kjære samarbeidspartnere i Norge!

Vi følger retningslinjene gitt av myndighetene og Fokehelseinstituttet og foretar en løpende vurdering av nødvendige tiltak for å hindre smittespredning. Vi holder fokus på å bidra med vårt overfor kommuner og hjelpemiddelsentraler slik at dere fortsatt kan motta ønskede produkter og tjenester til institusjonene og brukerne uten at vi utsetter noen for unødvendig risiko.

Vi deltar i den norske dugnaden
Vi holder oss oppdatert og endrer vår adferd og våre retningslinjer fortløpende i tråd med myndighetenes anbefalinger. 

Fokus er på å redusere COVID-19 smittepotensialet overfor medarbeidere, kunder, brukere og samarbejdspartnere, og i det hele tatt delta i den samfunnsdugnaden det er å unngå overbelastning av helsevesenet i Norge. 

Invacare ønsker å være en del av løsningen. Det blir derfor en balansegang mellom å sørge for, at samfunnet ikke går i stå fordi ingen gjør noe, og at samfunnet ikke går i stå fordi ingen tok smitterisikoen seriøst nok. 

Vi er tilgjengelige for dere 
Våre ansatte vil alltid respektere de forholdsregler som er innført hos dere. Alle medarbeidere hos oss skal opptre forsiktig, og de er informert om hvilke forholdsregler de skal ta for å forhindre smittespredning best mulig.  

Vår vurdering er at vi i tiden fremover kommer på avtalte kundebesøk etter bekreftet ønske fra deres side. Utover dette vil hele vår organisasjon til enhver tid være tilgjengelig elektronisk via telefon, mail og Skype.

Kundeservice er naturligvis også tilgjengelig for dere.

La oss samarbeide om å passe på de vi har rundt oss på en best mulig måte. 

Eric Steira
Managing Director Sales and Marketing
Invacare Nordic Region
 

Siste nyheter