Rainer Küschall - møt mannen bak suksessen!

De lette, aktive kvalitetsrullestolene fra Küschall er endelig tilbake på det norske markedet, i den nye rammeavtalen for manuelle rullestoler fra NAV. Küschall forbindes med kvalitet, og det er ikke uten grunn.

Rainer_Küschall

Rainer Küschall er, i tillegg til å være grunnleggeren av Küschall, en merittert idrettsutøver med blant annet mer enn 20 medaljer fra Paralympics. 

Rainer var utsatt for en svært alvorlig ulykke da han var ung, og har sittet i rullestol siden. Etter å ha gjennomgått flere intense og harde måneder med rehabilitering i Sveits, åpnet en helt ny verden seg for Rainer.

Ønsket om mer selvstendighet vokste i takt med hans svært suksessfulle idrettskarriere, og da han etter hvert la sitt aktive idrettsliv bak seg begynte det som skulle utvikle seg til å bli Küschall rullestoler. 

Rainer tok utgangspunkt i datidens rullestoler som var både store, tunge og vanskelig å kjøre. Hjemme i sin egen stue arbeidet han iherdig med å  bytte ut komponenter, modifisere rammer og endre design, et arbeid som ofte varte til langt på natt.  
I senere tid har han mottatt flere priser, blant annet fra Museum of Modern Art, for estetisk design.

Küschall rullestoler var i flere ti-år norges mest solgte aktive rullestol og Rainer Küschall har manger personlige venner blant norske rullestolbrukere. Invacare er glade for, og stolte av, at de igjen kan tilby et bredt utvalg av innovative høykvalitetsprodukter fra Küschall til det norske markedet.

Hør Rainer fortelle sin historie i videoen under:

Siste nyheter