Rammeavtale for hygiene og personløftere!

Fra 15. juni 2018 gjelder ny rammeavtale for personløftere, og fra 20. juni 2018 for hygieneartikler fra NAV.

Aquatec orca personløfter

Invacare har gleden av å kunne fortsette med flere av produktene fra eksisterende anbud, men vi har også fått tildelt muligheten til å kunne tilby et utvidet sortiment innen hygieneartikler.
I rammeavtalen for personløftere fortsetter vi å tilby Orca og den er gjeldende fra 15. juni 2018. Ny rammeavtale for Hygiene artikler starter 20. juni 2018.

Se katalogen for mer informasjon om produktene og tilbehør.

Hygiene post 1: Invacare H440 Omega EcoEneste vinner; Invacare H440 Omega Eco er rett valg dersom du vil kombinere funksjon, komfort og design. Den er enkel å regulere i høyden og har en komfortabel innleggsplate for setet som er praktisk i bruk. Leveres i pakning på 5 stk.  

Hygiene post 2&3: Aquatec Ocean & Ocean XL


Aquatec Ocean og Ocean XL (vinner av post 3) er en stabil og rustfri dusj- og toalettstol som gir god støtte ved forflytning. Setehøyden kan enkelt justeres uten bruk av verktøy, og ryggtrekket kan justeres etter brukerens behov. Benstøttene er høydejusterbare, utsving- og oppfellbare og kan tas av for enkel forflytning. Stolens design gjør den også lett å plassere over toalettet. Ocean finnes også i XL-versjon, med høy maksimal brukervekt (180 kg) og bredere sete. Stolene leveres med myksete og bekken. 
Hygiene post 4: Aquatec Ocean Vip/ Aquatec Ocean Vip XL

Vinner av post 4 Aquatec Ocean Vip/Ocean Vip XL er en høyderegulerbar dusjstol med manuell sete tilt for enklere forflytning og stell. Stolen er svært stabil selv når den er maksimalt tiltet. Ocean Vip er komfortabel for brukeren, med et ergonomisk utformet sete og et ryggtrekk som kan justeres etter ryggens form. Ocean Vip er et trygt og godt valg for brukere med redusert kroppsstabilitet. XL-versjonen har større avstand mellom armlenene. Stolen leveres med myksete og bekken. 
 


Hygiene post 5: Aquatec Ocean E-Vip

Vinner av post 5 Ocean E-Vip har elektrisk høyderegulering og elektrisk tilt. Dette gir avlastning for pleier ved stell, og brukeren får en trygg sittestilling med mange posisjoneringsmuligheter. Stolen er svært stabil selv når den er maksimalt tiltet. Ocean E-Vip er komfortabel for brukeren, med et ergonomisk utformet sete og et ryggtrekk som kan justeres etter ryggens form. Alle elektriske komponenter er forseglet, og gjør E-Vip ideell for bruk i dusjen. Leveres med myksete, bekken og hofte- og brystbelte.  

Hygiene post 11: Aquatec Pico


Vinner av post 11 Aquatec Pico er en modulær firkantet dusjstol med en strukturert overflate som gir et sikkert sete. Bena er høyderegulerbare og har gummiføtter som gjør stolen stabil. Stolen er enkel å montere, helt uten verktøy. Det kan enkelt settes på rygg og armlen for enkelt å få en komplett dusjstol. 


 

Hygiene post 27: Invacare 9630 Styxo


Vinner av post 27, 9630 Styxo kan brukes som toalettforhøyer, toalettramme og som toalettstol. Stolen er enkel å montere uten bruk av verktøy, og har syv ulike høydeinnstillinger for å kunne tilpasses hver enkelt bruker. Leveres i pakning på 4 stk. 


 

 Hygiene post 28: Aquatec 90000

Vinner av post 28 Aquatec 90000 er en fast toalettforhøyer med et robust sete som er lett å rengjøre. Setet festes med et innovativt klikk-system uten bruk av verktøy, og er enkelt å ta av og på. Store utskjæringer både foran og bak på toalettringen forenkler stell. Armlenene er oppfellbare og avtagbare. 90000 er tilgjengelig i tre ulike høyder.

 

Personløfter post 9: Aquatec Orca

Aquatec Orca er en stabil badekarheis for sittende posisjon som er sikker i bruk og enkel å montere. Den høye ryggen er formet for å gi god støtte til nakken, og Orca har et bredt sortiment av tilbehør for individuell tilpasning. Dekkmatten er avtagbar og kan maskinvaskes. Finnes også i XL-versjon.
 

Tilbehør Aquatec Orca

 Transportbag med hjul
 Hendig bag til transport av badekarheisen.
 Art.nr.: 14586AQT
 HMS-nr.: 199083


 

 Aquatec Trans
 
Glideplate som forenkler forflytning inn og ut av badekaret.
 Art.nr.: 4.03.002
 HMS-nr.: 142889 


 

Siste nyheter