Vi lanserer Soft Tilt 2.0

Vi har oppdatert Soft Tilt og lanserer ny versjon: Soft Tilt 2.0! Soft Tilt passer nå flere av Invacare sine pleiesenger og designet har blitt enda bedre.

Soft Tilt, 2.0, invacare, sengetilbehør

Invacare Soft Tilt er et unikt, innovativt vendesystem utviklet for automatisk vending og reposisjonering av bruker, samt for å hjelpepleiepersonalet ved daglig stell av bruker. Soft Tilt er enkel å montere på sengene SB755, NordBed og Etude Plus. Den beveger seg smidig sammen med sengens bevegelige deler og madrassen.

 
 • Automatisert trykkavlastning som forebygger trykksår
 • Forenkler pleiearbeidet, ideelt for pleiere som jobber alene
 • Økt komfort for bruker og pleier

- Og nå lanseres Soft Tilt i den oppdaterte versjonen 2.0!
 

Nytt Design:                                                                                                                     


Soft Tilt har blitt designet for å imøtekomme markedes behov. De viktigste designedringene er: 
 
 • Bredere "armer" på ryggdelen gir bedre støtte og komfort for brukerene ​
 • Bredere "armer" på lårdelen forbedrer komforten med å reposisjonere seg og har betydd at "armene" på bendelen er helt fjernet. invacare, soft tilt, 2.0, sengesystem
 • Optimert løftemekanisme - denne er betydelig forbedret og derfor fjernes sikringen mot klemmefaren                                                                                   
 • Skruene til høydejusteringen av "armene" har blitt mer tilgjengelig 
 • Forbedret trekk - det er lagt inn skum i fotenden og markert med "opp/ned" 
 • Displayet på monitoren viser nå (i automatisk modus) hvor lang tid det tar til neste reposisjonering og hvilket program som kjøres 
 

Forbedret funksjonalitet 


For å sikre optimal komfort for brukerene og bedre ergonomiske fordeler for personalet er alle Soft Tilt 2.0 funksjonene betydelig forbedret. 
 • I automatisk innstiling kan man velge helt opp til 40⁰ vinkling (tidligere opp til 30⁰) 
 • Ved manuel bruk kan sidene nå forhøyes fra 0 - 80⁰ (tidligere 0 - 60⁰), noe som øker brukerens komfort og forbedrer muligheten for å plassere brukeren i en stabil sideposisjon. 
 • Det er tilført to taster på håndkontrollen. Disse forhøyer begge sidene samtidig - og dermed stilles motstanden ved å kun bruke en tast. 
 • Det automatiske programmet kan settes på pause (i opptil 30  minutter) i forbindelse med personlig pleie eller lignende 
 

Enda mer kompatible


Den tidligere versjonen av Soft Tilt kunne bare brukes med Invacare SB755 pleiesenger.
I forbindelse med utviklingen av den nye versjonen av Soft Tilt, har vi fokusert på å sikre større kompatibilitet med både SB755-senger og de nye pleiesengene i Nordbed-serien, inkludert både Nordbed Optimo 90 og Nordbed Ultra.
Fordi det er betydelige forskjeller i designen til sengenes liggeflater, har det ikke vært mulig å utvikle en Soft Tilt som kan passe til alle sengene, og derfor har Soft Tilt 2.0 forskjellige HMI-nummer og varenummer avhengig av hvilken av Invacares pleieseng som skal monteres (se mer info i vår ordreguide).
 

Soft Tilt 2.0 kan gjøre en forskjell brukeren

Soft Tilt 2.0 er et enestående konsept og med flere nye forbedringer er ytterligere sikret: Økt komfort ved reposisjonering for brukeren  Forbedret posisjonering i forbindelse med reposisjonering Forenklet adiministrasjon for personalet for både manuel og automatisk bruk. 
Dermed er Soft Tilt 2.0 et meget passende og ergonomisk hjelpemiddel for personalet i tillegg til et hjelpemiddel som effektivt og komfortabelt forhindrer trykksår og skaper ro og komfort for brukerne. 


invacare, soft tilt, 2.0, sengesystem

Soft Tilt, 2.0, invacare, sengetilbehør

Siste nyheter