Change your language:
Utgått produkt Utgått produkt

Invacare seilprogram er et komplett sortiment med seilprogram utviklet i samarbeid med terapeuter for optimal passform og støtte for brukeren. Seilene finnes i tre ulike materialer og kommer i fem ulike størrelser som bidrar til å imøtekomme forskjellige behov. Seilene understøtter god forflytningsteknikk til forflytning fra for eksempel seng til rullestol eller andre forflytninger fra liggende til settende posisjon.

Valg av materialet er viktig. Skal seilet anvendes til bading bør man bruke nettseil som tørkes raskt og hvor vannet siles bort. Dersom du skal bruke seilet til en bruker med pergamenthud er det viktig at seilet tilpasser seg kroppens form og ikke strekker huden for mye. Da anbefales “spacer” materialet som er et tøyelig materiale som beskytter huden.

Serien med seilprogramer spesielt laget for å gi optimal posisjonering og brukervennlighet. Seilene gir en trygg og komfortabel forflytning for brukere med ulike funksjonsnedsettelser. Seilene har flere justeringsmuligheter for imøtekomme de spesielle behovene til enkeltpersoner. Alle seilene har en grønn etikett på baksiden med detaljer for hvordan du plasserer seilet I henhold til ryggraden til brukeren. Dette bidrar til å hjelpe pleiepersonalet med å plassere seilet på riktig måte. Invacare sortimentet med seilprogram inkluderer blant annet:

Seil universal høy rygg: Støtter hele kroppen og hode som gir brukeren en behagelig og lett tilbakelent stilling. Seilet brukes til personer som har nedsatt kontroll av hode og underkropp eller forflytning fra liggende posisjon.

Seil lav rygg: Støtter hofte og nederste delen av ryggen. Seilet kan brukes til de som har noe funksjon i underkroppen og full kontroll over hode.

Toalettseil: Det er to toalettseil tilgjengelig: enten med eller uten hodestøtte. Begge modellene leveres med et belte for økt støtte rundt kroppen og for sikker posisjonering.

Easy-fit seil: Støtter hele kroppen og hode. Seilet egner seg for brukere med høy grad av funksjonsnedsettelse. Easy-fit seil egner seg også for brukere med amputasjon.

Amputasjon seil: Denne modellen er utviklet for trygge forflytninger av brukere med ensidig eller dobbeltsidig amputasjon. Seilet gir også en behagelig og trygg, lett bakoverlent posisjon for brukeren.

Vi tilbyr også Comfort seil, seil ståløfter, transportseil ståløfter, løftevest og løftebånd.

Smarte egenskaper:

  • Fleece-polstring for økt komfort for brukeren.

  • Ulike størrelser: Seilene er tilgjengelig I fem størrelser med muligheten for ulike materialer.

  • Justerbar: De har en rekke ulike justeringsmuligheter for å oppfylle individuelle krav.

  • Forlengelsesbånd: Gir flere posisjoneringsmuligheter.

  • Hodestøtte-avstiver-for seil med hodestøtte: Tilgjengelig til løftere med hodestøtte: Easy-fit og Universal.

  • Holdbar: Laget med materiale av høykvalitet for lenger levetid.

Utviklet i samarbeid med terapeuter og brukere
Utviklet i samarbeid med terapeuter og brukere

Gir optimal tilpasning og brukerkomfort

Polstret materiale
Polstret materiale

Gir maksimal brukerkomfort

3 forskjellige materialer
3 forskjellige materialer

Velg det materialet som passer best - Solid, netting eller elastisk

Kan vaskes på 95°C
Kan vaskes på 95°C

God hygiene og fleksibilitet ved håndtering

Grønne midtlinjemarkeringer
Grønne midtlinjemarkeringer

Guider til korrekt pålegging av seil: Veiledning for riktig påføring av seil

Fleece polstring
Fleece polstring

Gir komfort og beskytter følsom hud