Change your language:
Soft Tilt 2.0

Invacare tilbyr et bredt utvalg sengetilbehør for optimal tilpasning og ideell komfort. Invacare Soft Tilt 2.0 er et unikt, innovativt vendesystem utviklet for automatisk vending og reposisjonering av pasient, samt for å støtte pleiepersonalet ved daglig stell av pasient. Soft Tilt 2.0 monteres enkelt på sengen og er utviklet for å følge sengens liggeflate.

Soft Tilt 2.0 funksjon
Soft Tilt 2.0 eldre dame og pleier
Soft Tilt 2.0 funksjon
Soft Tilt 2.0 eldre dame og pleier
Soft Tilt 2.0 funksjon
Soft Tilt 2.0 eldre dame og pleier

Soft Tilt 2.0 anvendes enten manuelt i forbindelse med reposisjonering av brukeren eller automatisk reposisjonering for kontinuerlig trykkavlastning. Når Soft Tilt 2.0 anvendes manuelt, kan vingene vinkles fra 0 - 80 grader. Dette sikrer en optimal og stabil sideleie. Når Soft Tilt 2.0 er innstilt til automatisk trykkavlastning, vinkles vingene mellom 0 - 40 grader i et tidsintervall, som kan innstilles etter behov. Dette sikrer en optimal trykkavlastning for pasient med høy risiko for å utvikle trykksår, og kan virke som et supplement til behandling av trykksår i alle kategorier. Soft Tilt 2.0 leveres med en kontrollboks som brukes i forbindelse med automatisk trykkavlastning og en håndkontroll som brukes i forbindelse med reposisjonering.

Soft Tilt 2.0 er et velegnet ergonomisk hjelpemiddel for pleiepersonalet, og et hjelpemiddel som effektivt reduserer risikoen for trykksår på en behagelig måte for pasienten. Sengetilbehøret kan også brukes for demente brukere som har problemer med uro når de ligger I sengen.

Smarte egenskaper:

  • Automatisk reposisjonering og vending: Stille og rolig automatiserte bevegelser som bidrar til en behagelig og uforstyrret søvn.

  • Følger liggeflatens bevegelser: Sikrer behagelig posisjonering av pasient og bidrar til enklere forflytninger.

  • Manuell betjening: Når Soft Tilt 2.0 styres manuelt ved bruk av håndkontrollen, kan vingene heves opp til 80° for enklere håndtering av pasienten ved blant annet pleie eller når man setter på seil.

  • Programmerbar kontrollboks: Leveres med en brukervennlig kontrollboks, som har et forhåndsprogrammert autoprogram, I tillegg kan man lage to individuelle tilpassede programmer. Lagrede programmer aktiveres med kun ett tastetrykk.

  • Trekk: Leveres med elastisk stropper som hjelper å holde madrassen på plass. Kan maskinvaskes på 80°.

  • Brukervennlig håndkontroll: Tydelig og enkel håndkontroll til manuelt bruk.

  • Soft Tilt 2.0 er et hjelpemiddel som bidrar til et godt arbeidsmiljø

Invacare har et bredt sortiment av sengetilbehør:

  • Forflytningshjelpemidler

  • Sengebord

  • Arbeidsbord