Dynamiske madrasser

Dynamiske madrasser

Dynamiske madrasser som passer for pasienter med høy risiko for å utvikle trykksår

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for å utvikle trykksår. Dynamiske madrasser, også kjent som vekseltrykkmadrasser bidrar til å redusere risikoen for å utvikle trykksår. Den vekslende trykkbehandlingen i dynamiske madrasser fra Invacare er designet for å skape en rytme som ligner det naturlige bevegelsesmønsteret. Dermed fordeles trykket flere ganger hver time, selv om brukeren ikke beveger seg. Vårt sortiment av dynamiske madrasser inkluderer SoftAIR, MicroAir og Softcloud. Madrassene egner seg for brukere med svært høy risiko for å utvikle trykksår.

SoftCloud Ace komplett dynamisk madrass

Invacare tilbyr et bredt sortiment av hjelpemidler til eldre og syke brukere, inkludert et sortiment av dynamiske luftmadrasser til sengeliggende brukere, blant annet SoftCloud Ace...

SoftCloud produktbilde

SoftCloud Air

Invacare tilbyr et bredt sortiment av dynamiske madrasser primært til anvendelse I pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi...

SoftCloud

SoftCloud Top dynamisk overmadrass

Invacare tilbyr et bredt sortiment av dynamiske luftmadrasser til sengeliggende brukere, blant annet den trykkavlastende overmadrassen SoftCloud Top.

SoftCloud er en madrasserie...

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Modellene er testet av helsepersonell for å sikre egenskaper ut fra behovene som brukere har. Vekseltrykk-teknologi anbefales for å oppnå forebygging og behandling av trykksår døgnet rundt, kombinert med individuell overvåkning, reposisjonering og sårpleieprogram.

Madrasser for trykkfordeling og behandling av trykksår

Våre dynamiske madrasser består av luftfylte celler sammen med en pumpe som er koblet til, noe som sikrer at madrassen automatisk fordeler luften i cellene, slik at trykket kontinuerlig blir fordelt på nytt. For å øke brukerens komfort er cellene i hodeseksjonen statiske.

Dynamiske madrasser fra Invacare betjenes gjennom innovative kontroller som gir gode muligheter for justering. Pleiepersonalet kan stille inn på statisk eller dynamisk modus, enheten har også en automatisk detekteringsfunksjon i kontrollenheten som automatisk registrerer trykk fra kroppen, og justerer trykknivået deretter. Kontrollenhetene har både visuelle alarmer og lydalarmer som aktiveres ved lavt trykk eller strømbrudd. Kabelhåndteringssystem langs madrasskanten sikrer at den ikke er i veien som bidrar til økt sikkerhet og brukervennlighet.

Madrassene er utstyrt med CPR merkelapp som ved behov for HLR tømmes luften fra madrassens bryst- og mageregion ved å dra i den synlige gule merkelappen merket CPR.

Vårt sortiment av dynamiske madrasser har håndtak for enklere transport. De kan legges i transportmodus som sikrer at luften holder seg i madrassen når brukeren blir transportert.

De trykkavlastende madrassene er laget av robust materiale som motvirker skyv - og friksjonskrefter. Trekkene er dampgjennomtrengelig og enkel å fjerne i forbindelse med blant annet rengjøring.

Ser du etter en konkret type madrass til anvendelse i pleie- eller sykehusseng kan du finne utvalget av madrasser til forebygging av trykksår ved å klikke på kategorien Madrasser.