Softform Bariatri er spesielt utviklet for brukere som er overvektige og som har en økt risiko for å utvikle trykksår. Madrassens ulike egenskaper imøtekommer behovene til tyngre brukere og bidrar til å dekke behovene og utfordringene som pleiere møter på i omsorgen av bariatriske brukere. Softform Bariatri former seg etter kroppens konturer, gir høy grad av komfort og gir samtidig effektiv trykkfordeling. Madrassen passer til alle typer senger, og har en maksimal brukervekt på 340 kg. Softform Bariatri har tilsvarende funksjoner og egenskaper som andre madrasser fra Invacare, men har ekstra tykkelse og riller i skummet som fordeler trykk og minimerer faren for trykksår. Trekket har multi-stretch materiale som reduserer risikoen for skader på huden, i tillegg til sveisede hjørner som forhindrer at væske trekker inn og at det oppstår ansamling av støv. Madrassbasen har en polyuretanbase som gir økt grad av stivhet og som forlenger levetiden til madrassen.

Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri

Smarte egenskaper:

  • Spesielt utviklet for bariatriske brukere med maksimal brukervekt på 340 kg.

  • Riller i skummet som bidrar til vektfordeling. Mange bariatriske brukere har problemer med å ligge rett ut, derfor har Softform Bariatri dypere kutt ved overgangen til ryggdelen som er fordelaktig for mange.

  • PU-belagt materiale som lar huden puste. Dette reduserer hudskader som forårsakes av svette, som er et vanlig problem blant overvektige brukere.

  • “Glide”-systemet har en delt ryggseksjon som gjør at den enkelt tilpasser seg sengen. Dette reduserer unødvendige bevegelser og reduserer behovet for unødvendig forflytning som er en vanskelig oppgave for denne gruppen brukere.

  • Multi-stretch: Pustende og vanntett materiale med sveisede hjørner som reduserer muligheten for ansamling av støv og væskerester.

  • Madrassbasen er laget av robust PU-belagt materiale som er designet for økt levetid på madrassen.

Invacare tilbyr et bredt sortiment av madrasser primært til anvendelse i pleiesenger og sykehussenger. Madrassene er av høy kvalitet og dekker alle behov fra lav til høy risiko for å utvikle trykksår. Velg mellom enkle, standardmadrasser i skum til mer avanserte skummadrasser, statiske luftmadrasser og trykkavlastende dynamiske vekseltrykkmadrasser. Softform Bariatri-madrassen er utviklet spesielt or bariatriske brukere for å gi optiminal trykkfordeling og redusere risikoen for trykksår.