Invacare tilbyr et bredt sortiment av standard skummadrasser primært til anvendels i pleiesenger og sykehussenger. Softform Bariatri madrassen er utviklet for bariatriske brukere for å gi optiminal trykkfordeling og redusere risikoen for trykksår.

Softform Bariatri er spesielt utviklet med på fokus på brukere som er overvektige og som har en økt risiko for å utvikle trykksår. Madrassen har egenskaper som imøtekommer behovene til tyngre brukere og bidrar til å dekke behovene til ulike utfordringer som pleiere møter i omsorgen av bariatriske brukere.

Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri
Softform Bariatri

Softform Bariatri har samme funksjoner som andre madrasser fra Invacare men med ekstra tykkelse og riller i skummet som fordeler trykk og minimerer faren for trykksår. Trekket har multi stretch materiale som reduserer risikoen for skader på huden, i tillegg til sveisede hørner som hindrer at væske trekker inn og ansamling av støv. Madrassbasen har en polyuretan base som gir økt grad av stivhet og som forlenger levetiden til madrassen.

Smarte egenskaper:

  • Utviklet for bariatriske brukere. Madrassen har en maks brukervekt på 340 kg.

  • Riller i skummet som bidrar til vektfordeling. Mange bariatriske brukere har problemer med å ligge rett ut, derfor har Softform Bariatri dypere kutt ved overgangen til ryggdelen som er fordelaktig for mange.

  • PU-belagt materiale som lar huden puste og reduserer skader forårsaket av svette som er et vanlig problem blant overvektige brukere.

  • “Glide” systemet har en delt ryggseksjon som gjør at den enkelt tilpasser seg sengen. Dette reduserer unødvendige bevegelser og reduserer behovet for unødvendig forflytning som er en vanskelig oppgave for denne gruppen brukere.

  • Multi stretch: Pustende og vanntett materiale med sveisede hjørner som reduserer muligheten for ansamling av støv og væskerester.

  • Madrassbasen er laget av robust PU-belagt materiale som er designet for økt levetid på madrassen.

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for å utvikle trykksår. Velg mellom enkle, standard madrasser i skum til mer avanserte skummadrasser, statiske luftmadrasser og trykkavlastende vekseltrykkmadrasser.