Invacare tilbyr et bredt sortiment av standard skummadrasser primært til anvendelse I pleiesenger og sykehussenger. Invacare har stort fokus og ekspertise innenfor antidecubitus og vi tilbyr et bredt sortiment av både trykkavlastende madrasser og puter som et supplement til forebygging og behandling av trykksår. Invacare Essential Touch er en trykkavlastende madrass. Madrassen forebygger trykksår for brukere med lav til høy risiko ved at trykket fordeles.

Essential Touch er en madrass utført i høykvalitetskum. Skummets overflate består av en serie nøkkelhull-formet felter på begge sider. Feltene beveger seg individuelt og fordeler vekten, slik at det skapes effektiv trykkreduksjon og shear reduseres. Oppskåringen optimaliserer mikroklimaet for den sengeliggende brukeren. Essential touch lever opp til EPUAP`s anbefalinger vedrørende “High Specification foam”.

ESSENTIALTOUCHCV01560x560
Essential Touch
Essential Touch
Essential Touch
ESSENTIALTOUCHCV01560x560
Essential Touch
Essential Touch
Essential Touch
ESSENTIALTOUCHCV01560x560
Essential Touch
Essential Touch
Essential Touch

Essential Touch er 15 cm høy, og den leveres i flere forskjellige størrelser til standard pleiesenger eller brede pleiesenger. Oppskjæringen på to sider muliggjør en effektiv anvendelse av madrassen, hvor trekket kan dreies og roteres etter behov. Dette bidrar til forlenget levetid. Essential Touch leveres med et pustende, tøyelig og holdbart materiale.

Smarte egenskaper:

 • Effektiv trykkavlastende madrass uten pumpe

 • Nøkkelhull-formet profilering: Hver utskåret firkant er fleksibel og beveger seg slik at kroppen kan synke ned i materialet og trykket fordeles

 • Godt supplement til behandling av trykksår

 • Stabile sider sikrer støtte i forbindelse med inn-og utstigning av sengen

 • Mulighet for mange forskjellige madrasstørrelser

 • Optimal komfort for sengeliggende brukere

 • Klinisk veldokumentert trykkavlastningseffekt

 • Avtagbar og tøyelig inkontinenstrekk

 • Trekket kan vaskes på 95⁰

 • Anvendelig til bariatriske brukere: Maks brukervekt på 200 kg.

 • Oppskåret kvalitetsskum på to sider gir økt levetid

Invacare tilbyr et bredt utvalg av madrasser av høy kvalitet som dekker alle behov fra lav til høy risiko for å utvikle trykksår. Velg mellom enkle, standard madrasser i skum til mer avanserte skummadrasser, statiske luftmadrasser og trykkavlastende vekseltrykkmadrasser.

Skåret skum Essential Touch madrass
Tosidig skåret skum

Det skårede skummet på begge sider av madrassen gjør at madrassen kan snus inni trekket. Dette gir madrassen ekstra lang levetid.

Essential Touch madrass
Slitesterkt trekk

Trekket er laget i et multi-stretch, vannavstøtende polyuretanstoff som gir svært god holdbarhet og som bidrar til å redusere friksjon og skjærkrefter.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Dokumentasjon og tekniske data
Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

2000 x 880 x 150 mm

Maks. brukervekt

Maks. brukervekt

150 kg

Total vekt

Total vekt

14 kg

Maks. temperatur vask

Maks. temperatur vask

95°

Farge

Farge

Blå

Brukermanual (1)
Tester og sertifiseringer (1)
Tester og sertifiseringer (1 fil)