Personer som tilbringer mye av dagen sittende har større risiko for trykksårskader og trenger derfor en god sittepute også ved bruk av andre sitteenheter som dusj- og toaletthjelpemidler.

Vicairs hygienepute gir den perfekte kombinasjonen av komfort og hudbeskyttelse for personer med begrenset mobilitet. Puten har fire rom fylt med Vicairs unike SmartCell-teknologi for optimal posisjonering og trykkfordeling. Mengden SmartCells i hvert rom kan også enkelt justeres for å imøtegå individuelle behov.

Vicair Hygiene brukes ofte sammen med vår høyt anerkjente Aquatec Ocean Ergo-serie, men kan også brukes på andre dusj- og toalettstoler. Puten festes enkelt med festestropper i hvert hjørne for å sikre at den sitter på plass. Toppen har et væskeavvisende materiale mens undersiden er i et nettmateriale som gjør puten enkel å rengjøre. Vicair Hygiene er 100 % maskinvaskbar ved 60 °C og har god pusteevne for optimal temperatur- og fuktighetsregulering. Med den nye Vicair hygieneputen kan brukeren alltid føle seg trygg og komfortabel i sittende.


Smarte egenskaper:

  • Spesialdesignet pute: slik at god trykkavlastning kan opprettholdes også ved dusjing og bruk av toaletthjelpemidler
  • Optimalt trykk og posisjonering: Fire individuelle rom fylt med Vicair SmartCells, med mulighet for individuelle tilpasninger, gir god trykkfordeling og hudbeskyttelse
  • Kan maskinvaskes: Den lukkede toppen og den åpne bunnen forenkler vedlikeholdet. Puten kan enkelt tørkes av eller maskinvaskes på opptil 60 °C
  • Midtåpning: følger konturen til dusj- og toalettstolen
  • Lett å feste: setestropper i hvert hjørne
  • Én størrelse: Tilgjengelig i størrelse 48x45x8 cm 
Kan maskinvaskes
Kan maskinvaskes

Putene fra Vicair kan enkelt maskinvaskes på opptil 60° C.

God trykkfordeling
God trykkfordeling

Fire individuelle rom fylt med Vicair SmartCells gir optimal trykkfordeling og komfort

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Bredde

Bredde

45 cm

Lengde

Lengde

48 cm

Høyde

Høyde

8 cm

Total vekt

Total vekt

600 g

Maks. brukervekt

Maks. brukervekt

250 kg

Maks. vasketempratur

Maks. vasketempratur

60°C

Brukermanual (1)