Vi lanserer Soft Tilt 2.0

Nyheter

Vi lanserer Soft Tilt 2.0

Vi har oppdatert Soft Tilt og lanserer ny versjon: Soft Tilt 2.0! Soft Tilt passer nå flere av Invacare sine pleiesenger og designet har blitt enda bedre.



SOFT TILT OF35_nyhet

Invacare Soft Tilt er et unikt, innovativt vendesystem utviklet for automatisk vending og reposisjonering av bruker, samt for å hjelpepleiepersonalet ved daglig stell av bruker. Soft Tilt er enkel å montere på sengene SB755, NordBed og Etude Plus. Den beveger seg smidig sammen med sengens bevegelige deler og madrassen.
 

  • Automatisert trykkavlastning som forebygger trykksår
  • Forenkler pleiearbeidet, ideelt for pleiere som jobber alene
  • Økt komfort for bruker og pleier

- Og nå lanseres Soft Tilt i den oppdaterte versjonen 2.0!
 

Nytt Design:                                                                                                                     

Soft Tilt har blitt designet for å imøtekomme markedes behov. De viktigste designedringene er:

  • Bredere "armer" på ryggdelen gir bedre støtte og komfort for brukerene ​
  • Bredere "armer" på lårdelen forbedrer komforten med å reposisjonere seg og har betydd at "armene" på bendelen er helt fjernet.
  • Optimert løftemekanisme - denne er betydelig forbedret og derfor fjernes sikringen mot klemmefaren                                                                                   
  • Skruene til høydejusteringen av "armene" har blitt mer tilgjengelig 
  • Forbedret trekk - det er lagt inn skum i fotenden og markert med "opp/ned" 
  • Displayet på monitoren viser nå (i automatisk modus) hvor lang tid det tar til neste reposisjonering og hvilket program som kjøres 

 

Forbedret funksjonalitet 

For å sikre optimal komfort for brukerene og bedre ergonomiske fordeler for personalet er alle Soft Tilt 2.0 funksjonene betydelig forbedret. 

  • I automatisk innstiling kan man velge helt opp til 40⁰ vinkling (tidligere opp til 30⁰) 
  • Ved manuel bruk kan sidene nå forhøyes fra 0 - 80⁰ (tidligere 0 - 60⁰), noe som øker brukerens komfort og forbedrer muligheten for å plassere brukeren i en stabil sideposisjon. 
  • Det er tilført to taster på håndkontrollen. Disse forhøyer begge sidene samtidig - og dermed stilles motstanden ved å kun bruke en tast. 
  • Det automatiske programmet kan settes på pause (i opptil 30  minutter) i forbindelse med personlig pleie eller lignende 

 

Enda mer kompatible

Den tidligere versjonen av Soft Tilt kunne bare brukes med Invacare SB755 pleiesenger.
I forbindelse med utviklingen av den nye versjonen av Soft Tilt, har vi fokusert på å sikre større kompatibilitet med både SB755-senger og de nye pleiesengene i Nordbed-serien, inkludert både Nordbed Optimo 90 og Nordbed Ultra.
Fordi det er betydelige forskjeller i designen til sengenes liggeflater, har det ikke vært mulig å utvikle en Soft Tilt som kan passe til alle sengene, og derfor har Soft Tilt 2.0 forskjellige HMI-nummer og varenummer avhengig av hvilken av Invacares pleieseng som skal monteres (se mer info i vår ordreguide).
 

Soft Tilt 2.0 kan gjøre en forskjell brukeren

Soft Tilt 2.0 er et enestående konsept og med flere nye forbedringer er ytterligere sikret: Økt komfort ved reposisjonering for brukeren  Forbedret posisjonering i forbindelse med reposisjonering Forenklet adiministrasjon for personalet for både manuel og automatisk bruk. 
Dermed er Soft Tilt 2.0 et meget passende og ergonomisk hjelpemiddel for personalet i tillegg til et hjelpemiddel som effektivt og komfortabelt forhindrer trykksår og skaper ro og komfort for brukerne.