Rainer Küschall

Rainer Küschall, som er tetraplegiker og grunnlegger av Küschall, har siden 1978 vært dypt involvert i utviklingen av flere innovative og unike rullestolløsninger som har forbedret livsglede for tusenvis av mennesker. Følg hans unike og motiverende historie her

Rainer Küschall

Vilje og styrke til å gjøre "det umulige"

Vi har alle nytte av å høre historier om inspirerende mennesker. Mennesker som med sin vilje og styrke har oppnådd målene som ingen trodde var mulig. Rainer Küschall, grunnleggeren av Küschall, er et slikt inspirerende menneske.
Küschall er nå en del av Invacare Corporation, annerkjent verden over for å være først ute med de nyeste og mest innovative aktive rullestoler. Rullestolene kombinerer god håndtering med revolusjonerende funksjonalitet og slående, moderne estetikk.
 

Møt Rainer Küschall

Rainer Küschall hadde en ganske normal barndom i Sveits. I juli 1963, da han var 16 år gammel, kom han ut for en alvorlig ulykke i et basseng. Ulykken etterlot Raniner som tetraplegiker. På den tiden var det ingen behandling for skader av denne typen, og på grunn av mangel på alternativer, tilbrakte Rainer en svært lang periode sengeliggende . Etter to år flyttet han til Stoke Mandeville Hospital i England. Her var det også lave forventninger til forbedring av Rainers tiltand, selv om sykehuset rekrutterte noen av landets fremste nevrologer. Til tross for lave forventninger, ble et intensivt rehabiliteringsprogram for Rainer satt i gang. Hør historien i videoen nedenfor.
Rainer tilbrakte tre måneder med intensiv rehabilitering i England. Takket være innsatsen til hans fysioterapeut Maggy, lærte han å komme seg rundt i rullestol. En helt ny verden av tidligere uoppnåelige muligheter åpnet seg for ham. Dette var begynnelsen på Rainer Küschall liv slik vi kjenner det i dag. Maggy var en viktig person for Rainer og var alltid ved hans side. Hun viste ham livet, og oppmuntret ham til å leve det på sin egen måte. For eksempel "kidnappet" hun han han en fredag kveld fra sykehuset og tok han med til "The Bell", en lokal pub i Stoke Mandeville. Det var første gang på to år at Rainer hadde vært ute og opplevd stjernehimmelen. De nøt god drikke sammen, og for første gang begynte Rainer å føle seg levende igjen. Hør historien i videoen nedenfor.


Siste nyheter