";

Bodypoint Stayflex vest er en del av Invacares brede sortiment med fleksible seler og belter. Bodypoint Stayflex vest sikrer god balanse og posisjonering. Stayflex vest er laget av et lett elastisk matreriale med en dobbelsydd sone foran, slik at vesten blir sittende korrekt selv når brukeren beveger seg. Dette bidrar til god bevegelsesfrihet og stabilitet.

Stayflex er designet med pustende materiale og selen kan enkelt klikkes av for rengjøring når det er nødvendig. Stayflex vest har klikkspenner i alle fire hjørner for rask demontering. Øverst på skuldrene kan vesten justeres ved å trekke frem eller tilbake i D-ringen, avhengig av montering av selen på rullestolen, og hva som passer best for den enkelte brukeren.

Vi anbefaler å bruke hoftebelte sammen med Stayflex vest for å sikre god posisjonering og for å hindre at brukeren glir i rullestolen.

Bodypoint hoftebelte er mykt polstret og støtter en nøytral sittestillling og bidrar til økt sikkerhet i rullestolen. Bodypoint fire-punkts hoftebelter er også mykt polstret noe som sikrer en korrekt og stabil posisjonering av bekkenet. Som ekstra tilbehør til rullestoler kan Invacare tilby et enkelt endefeste som monteres på stolpen til nakke eller hodestøtten. Endefeste sørger for at Stayflex øverste stropper sitter over eller i nivå med brukerens skuldre.

Bodypoint seler og belter bidrar til å oppnå riktig og ergonomisk sittestilling når skjevheter, friksjon og forskyvning er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen. Med hjelp fra en fire-punkts hoftebelte og eventuelt en skuldersele eller vest kan Bodypoint bidra til en stabil posisjonering i en komfort rullestol eller medium aktiv rullestol.

Stabilitet gir bevegelsesfrihet. Stabilitet er nødvendig for å oppnå den beste funksjonaliteten for daglige aktiviteter. En stabil posisjonering av bekkenet og trunkus er forutsetningen for å kunne blant annet oppnå hodekontroll, fokusere med øynene eller bruke og bevege armer og hender hensiktsmessig. Bodypoint ankelstropper, seler og belter er laget av et mykt og stabilt rengjøringsvennlig neopren materiale. Bodypoint seler og belter leveres standard med monteringsbeslag. 

Merk: Invacare Norge har kun rettigheter til å selge BodyPoint sammen med våre rullestoler på kontrakt med NAV. 

Bodypoint seler og belter er tilgjengelig i ulike typer:

  • Hoftebelter
  • Skulderseler/vester
  • Mage-og brystseler
  • Skrittseler
  • Ankelbelter/leggstøtter
  • Universalt elastisk belte

For mer informasjon om hjelpemidler for eldre eller personer med funksjonsnedsettelser kan du klikke deg inn her hvor du finner støttende og posisjonerende Vicair rygger eller Matrx rygger.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

Medium / large /x-large

Bredde

Bredde

Skulderbredde: Medium: 330-410 mm Large: 410 - 480 mm X-Large: 480 - 560 mm

Brukermanual (1)