";

Bodypoint PivotFit skuldersele stabiliserer posisjonering av kroppen og støtter skuldrene mot ryggstøtten på rullestolen. PivotFit skuldersele bidrar til en godt oppreist sittestilling og forbedrer pust, hodekontroll og stabilitet. PivotFit skuldersele gir optimal passform og god støtte med fire kllikkspenner i hvert hjørne av selen, samt en fleksibel spenne foran. På grunn av de ulike klikkspennene er PivotFit skuldersele enkel og rask å demontere. PivotFit skuldersele er enkel å justere ved skulderne hvor man trekker fremover eller bakover i D-ringen avhengig av brukerens behov og montering av beltet på selve rullestolen. Vi anbefaler å bruke Bodypoint hoftebelter sammen med Bodypoint PivotFit skuldersele for å sikre en god posisjonering og hindre at man sklir ned i rullestolen.

Bodypoint seler og belter hjelper brukeren med å oppnå en ergonomisk og funksjonell sittestilling når skjevhet, friksjon eller forskyvning er blant de daglige problemene ved posisjonering i den manuelle rullestolen eller i den elektriske rullestolen. Stabilitet er avgjørende for å oppnå den optimale funksjonaliteten ved vanlige daglige aktiviteter. En stabil posisjonering av bekkenet og trunkus er forutsetningen for å kunne blant annet oppnå hodekontroll, fokusere med øynene eller bruke, samt bevege armer og hender hensiktsmessig. Stabilitet gir bevegelsesfrihet.

Vi har et bredt sortiment av Bodypoint seler og belter. Merk: Invacare Norge har kun rettigheter til å selge BodyPoint sammen med våre rullestoler på kontrakt med NAV. Beltene og selene har høy kvalitet og bidrar til god komfort. Bodypoint belter og seler har et mykt og robust, samt rengjøringsvennlig Neopren materiale.

Bodypoint seler og belter er tilgjengelig i ulike typer:

  • Hoftebelter
  • Skulderseler/vester
  • Mage-og brystseler
  • Skrittseler
  • Ankelbelter/leggstøtter
  • Universalt elastisk belte

Se også den smarte Evoflex bekkenstøtten, som gir en sikker posisjonering av bekkenet. I tillegg til et unikt design som hindrer at beltet glir ned mellom sete og drivhjulene ved forflytning.

For mer informasjon om hjelpemidler for eldre eller personer med funksjonsnedsettelser kan du klikke deg inn her hvor du finner støttende og posisjonerende Vicair rygger eller Matrx rygger.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

Small / medium / large

Bredde

Bredde

Skulderbredde: Small: 280-330 mm Medium: 330-410 mm Large: 410 - 480 mm

Brukermanual (1)