";

Bodypoint hoftebelter har myk polstring og støtter en nøytral sittestilling, samt gir sikkerhet i rullestolen under kjøring. Hoftebeltet følger komfortabelt kroppens form med et stabilt hold. Bodypoint hoftebelte med trykknapp anbefales for rask montering av hoftebelte, og hvor det er mest behov for lett støtte og sikkerhet mot å skli ut av rullestolen. Bodypoint hoftebelter bidrar til en riktig og ergonomisk sittestilling, når skjevhet, friksjon eller forskyvning er blant de daglige problemene ved posisjonering i rullestolen.

For en enkel og rask montering leveres Bodypoint seler og belter som standard med monteringsbeslag. Merk: Invacare Norge har kun rettigheter til å selge BodyPoint sammen med våre rullestoler på kontrakt med NAV. Enten en smart, justerbar trykk beslag for lett justering og enkel demontering når sele eller belte skal vaskes, eller et flat plassbesparende beslag som holder selen eller belte i riktig posisjon.

Bodypoint seler og belter bidrar til økt komfort. Invacare tilbyr et bredt sortiment av Bodypoint seler og belter egnet for montering på manuelle rullestoler og elektriske rullestoler. Alle Bodypoint seler og belter er laget av et mykt og robust neopren materiale som er lett å rengjøre.

Velg mellom flere typer Bodypoint hoftebelter:

  • Bodypoint hoftebelter med 1-veis trekk anbefales for rask montering av hoftebeltet, og hvor det er mest behov for lett støtte og sikkerhet mot å skli ut av rullestolsetet.
  • Bodypoint hoftebelter med 2-veis trekk egner seg når hoftebeltet må kunne finjusteres for ønsket stramming og posisjonering rundt bekkenet.
  • Bodypoint hoftebelter med trykknapp bør velges dersom hoftebeltet må kunne låses opp enkelt og raskt. Dette gjelder også hvis brukeren har nedsatt hånd- / fingerfunksjon.
  • Bodypoint hoftebelter med plastspenner anbefales for brukere der spennen skal være litt mer nøytral i utseende. Det må brukes en finger på hver side av spennen for å ta av hoftebeltet.

Stabilitet gir bevegelsesfrihet. Stabilitet er nødvendig for å oppnå den beste funksjonaliteten for daglige aktiviteter. En stabil posisjonering av bekkenet og trunkus er forutsetningen for å kunne blant annet oppnå hodekontroll, fokusere med øynene eller bruke og bevege armer og hender hensiktsmessig.

Bodypoint seler og belter er tilgjengelig i ulike typer:

  • Hoftebelter
  • Skulderseler/vester
  • Mage-og brystseler
  • Skrittseler
  • Ankelbelter/leggstøtter
  • Universalt elastisk belte

For mer informasjon om hjelpemidler for eldre eller personer med funksjonsnedsettelser kan du klikke deg inn her hvor du finner støttende og posisjonerende Vicair rygger eller Matrx rygger.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Meld deg også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden. Du kan lese retningslinjene våre for personvern og informasjonskapsler via lenken nederst på siden.

Invacare tar personvern på alvor. Vennligst les vår personvernerklæring for informasjon om hvordan vi behandler dine data og hvilke rettigheter du har.
Dokumentasjon og tekniske data
Brosjyre (1)
Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

Small / medium / large

Bredde

Bredde

Small: 50 mm Medium: 60 mm Large: 70 mm

Lengde

Lengde

Small: 380 - 1170 mm Medium: 460 - 1420 mm Large: 620 - 1550 mm

Brukermanual (1)